DOLAR 32,4671 -0.07%
EURO 34,7275 -0.72%
ALTIN 2.434,27-0,07
BITCOIN 20746000.76483%
Trabzon
18°

HAFİF YAĞMUR

20:02

AKŞAMA KALAN SÜRE

Abdullah Avcı:ÇALIŞMAYA NİYETİM YOKTU AMA TRABZONSPOR OLUNCA BUNUN İÇİNDE OLMAK İSTEDİM
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • Abdullah Avcı:ÇALIŞMAYA NİYETİM YOKTU AMA TRABZONSPOR OLUNCA BUNUN İÇİNDE OLMAK İSTEDİM

Abdullah Avcı:ÇALIŞMAYA NİYETİM YOKTU AMA TRABZONSPOR OLUNCA BUNUN İÇİNDE OLMAK İSTEDİM

ABONE OL
22 Aralık 2020 07:49
Abdullah Avcı:ÇALIŞMAYA NİYETİM YOKTU AMA TRABZONSPOR OLUNCA BUNUN İÇİNDE OLMAK İSTEDİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili kulübün Trabzonspor Dergisinin  bu ayki sayısına röportaj verdi.

Avcı röportajın da Trabzon’u, Karadeniz’i, bu havayı çok iyi bilen biri olduğunu dile getirerek, “Bu coğrafyanın çocuğuyum. Olumlu olumsuz duyguları da bilen bir yapım var,derken “Trabzonspor’un arması, markası, geçmişi, tarihi ve hedefleri. Bunlar çok önemli etkenler. Geçmiş senelerde Özkan Sümer de teklif yapmıştı. Üç kere transfer teklifi almıştım. Bugüne kısmet oldu. Trabzonspor ile benim hedeflerim aynı doğrultuda örtüştüğü, bu hedefe beraber koşabilmek için buradayım. dedi.

Abdullah Avcı, sözlerine şöyle devam etti:
“Bugün itibarıyla Trabzonspor’da uzun vadede değil aslında pragmatik, kısa vadede ve aynı zamanda sonuç odaklı olacak planlarımız var. Bu süreçte oyunu çabuk değiştirebilecek, hem oyunu hem duygusunu hem de aklını oyun planlarının içine koyabilecek kısa vadeli bir planın içerisindeyiz derken Trabzonsporun hep hayatında olduğunu söyledi “Özellikle Ahmet Suat Özyazıcı ve arkasından Özkan Sümer bence Trabzonspor tarihinin başlangıcında ve bugünlere gelmesindeki anahtar isimler” diye başarılı teknik adam, cümlelerini şöyle sürdürdü:
“Şenol hoca benim hocam. Bu camianın hem futbolculuğu hem antrenörlüğündeki sembol isimlerinden bir tanesi. Onun dışında ben Ali Kemal Denizci’yle de teknik adam ve futbolcu olarak çalıştım. Ziya Doğan’la da teknik adam olarak çalıştım. Metin hoca Allah rahmet eylesin antrenörlüğe başladığımda da futbolculuğumda da hep beraber bulundum. Bu isimlerin hepsi Türk futboluna önemli katkılar sağladı. Bugün Türk futbolunun sürecine, antrenörlüğün nereye geldiğine dönecek olursak onlar bilginin çok kısıtlı olduğu dönemlerde çok önemli işler yaptılar. Bazen seminerlere katılıyorum. Antrenörler seminerlerinde benden sunum yapmamı istediklerinde Özkan hocayı hala oralarda bilgi alabilmek için geldiğini görüyorum. Bu çok önemli bir şey. O isimler Türk futboluna ve Trabzonspor’a çok önemli pencereler açmışlar. Bunların hepsinden bir şeyler öğrendik ama Abdullah Avcı’nın kendi bir tarzı, yapısı, oyun felsefesi, bilgisi ve kendini geliştirmesi var. Antrenörlükte 2000’lerin başlarında TFF’nin kurslarını gördük sonrasında da UEFA’nın müfredatlarını gördük. Ondan sonraki süreç hızla değişiyor ve dönüşüyor. Bunun içinde kalanlar ve doğru uygulayanlar var. Antrenörlük anlamında da baktığında planların organizasyonları uygulayanlar var. Tabii tamamen hepsinin değiştiğini söyleyemeyiz ama parça parça değişen antrenör kimlikleri, oyun organizasyonları ve liderlerin yavaş yavaş değişime gittiğini görüyoruz.”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, taraftarlara ve camiaya son olarak şu mesajı verdi:
“Her şeyden evvel bir Karadeniz insanı olarak buradaki o samimiyeti ve duyguyu böyle karşılanacağımı biliyordum. Onun için herkese teşekkür ediyorum. Bütün ekiple mesaimizi Trabzonspor için burada geçiriyoruz. Sabırlı olacağız ama uzun bir sabır istemiyorum.

RÖPORTAJIN TAMAMINI BU AY PİYASA YA ÇIKAN TRABZONSPOR DERGİSİNDEN OKUYABİLİRSİNİZ

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!