DOLAR 32,4469 -0.12%
EURO 34,7627 -0.61%
ALTIN 2.440,990,21
BITCOIN 20902871.19075%
Trabzon
21°

HAFİF YAĞMUR

20:02

AKŞAMA KALAN SÜRE

BEN BU CAMİAYA AŞIĞIM

BEN BU CAMİAYA AŞIĞIM

ABONE OL
12 Ocak 2021 18:41
BEN BU CAMİAYA AŞIĞIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Trabzon Şoförler  ve Otomobilciler  Esnaf Odası Başkanı Ömer Hakan Usta , Başkan Vekili , Yönetim kurulu Üyeleri,Durak Başkanları ve Şoför esnafının katıldığı bir toplantı ile  7 Ocak 2018 ’te yapılan  oda seçimlerden bu güne kadar yapılan çalışmaları geniş kapsamlı olarak katılımcılarla paylaştı.

7 Ocak 2018 de gerçekleştirilen  seçimler de Trabzon Şoförler Odası Başkanlığına seçilen Ömer Hakan Usta   geride kalan 3 yılın değerlendirildiği toplantıda Şoför Esnafıyla biraraya geldi,

Toplantının Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Ömer Hakan Usta , Şoför esnafına  aşık olduğunu belirterek şöyle dedi;

“Allah nasip etti aşık olduğum bu büyük camiaya  siz değerli mesai arkadaşlarımla birlikte hizmet etme şansına sahip oldum. ‘Birlikte yöneteceğiz ’ sloganıyla çıktığımız bu yolda  esnafımıza  en iyi hizmeti sunabilmek için aralıksız olarak çalışıyoruz. Geride bıraktığımız üç yılda birçok işe imza attık.

Seçimlerden önce projelerimizi açıkladığımızda rakiplerimiz bunlardan 2 sini yapamazlar diyenler bugün Allaha şükür görüyorlarki projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz seçimlerden önce 21 proje açıklamış bunları da kısa vade ,orta vade,uzun vade olarak 3 e ayırmıştık şu anda kısa vadede planladığımız 7 projemizi orta vadede planladığımız 4 projemizi hayata geçirdik Rabbimin izniyle de diğer projelerimizde hayata geçireceğiz bu büyük camia hizmetin her türlüsüne layıktır dedi

Başkan Usta sözlerine ; Esnaf arkadaşlarımla sürekli iç içeyim. Yaptığımız hizmetlerin takdirini ve teşekkürünü esnafımdan alıyorum. Hiçbir oy  kaygısı  duymaksızın, yaptığımız işten oy  beklentisi içinde olmaksızın hizmet etmeye çalışıyoruz. Tek bir gayemiz var o da hukuk ve kanunlar çerçevesinde esnafımıza  hak ettiği en iyi hizmeti sunmak.

Daha ilk günden siz değerli esnaf arkadaşlarıma sizlere  asla sizin zararına olacak  bir iş yapmayacağımı  esnaf arkadaşlarımın zararına olacak hiç bir projenin altına da imza atmayacağımı söylemiştim daha göreve ilk geldiğimizde önümüzde bulduğumuz moloz kaşüstü hattına açılmak istenen ihale de tarafımızı net bir biçimde koyarak ihalenin iptal olmasını sağlayarak hattın gerçek sahiplerinin havalanı ve kaşüstü duraklarının hizmetininde kalmasını sağladık biz bu makamda görev anlayışımız kim bize oy verdi kim vermedi asla olmadı olmayacakta bu seçimi kazandığımızın ertesi günü de böyleydi bugünde böyle yarında böyle olacak.

Bizler Şoför esnafına  hizmet eden büyük ailenin birer parçası olduklarını belirten Başkan Usta , “Hepimiz bu şehirde  yaşıyor, bu kentin havasını soluyoruz. Benim de bu büyük camianın Başkanı olarak en büyük gayem gelecek kuşaklara daha güzel, daha modern araçlarla ,gelecek kaygısı olmadan yaşayabilen  saygın ve saygı duyulan bir camia bırakabilmek. Siz değerli esnaf arkadaşlarımında de aynı gayede olduğunuzu düşünüyorum. Yapacağımız  hizmetleri yarın bu mesleği yapacak evlatlarımız ve bu makamları teslim edeceğimiz evlatlarımıza layıkı ile bırakabilmek içindir. Yapacağınız hizmetleri çocuklarımıza bırakacağımız bir mirasımız gibi düşünüyor ve ona göre esnafımız için en iyisini üretmek için çalışıyoruz ” dedi.

Başkan Usta Esnafa verdiği  sözlerin bir kısmını yerine getirdiklerini diğerlerini de yerine getirmeye devam ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:
“Önümüzde 1 yılımız var. Geçen  üç yılda esnafımıza  verdiğimiz sözlerin yanı sıra yapılması gereken hizmetleri de ürettiklerini söyleyerek  Geride kalan üç yılda  yaptıklarımız bizden önceki 12 yılda yapılmamıştır geçmişe takılı  kalmadan esnafımız için  Kalan 1  yıllık hizmet süremizde de en iyisini üretmek için çalışacağız bunun sözünü size veriyorum. dedi

Başkan Usta  sözlerini “Bu toplantıyı düzenlememizdeki amaç geçen 3 yılın bir değerlendirmesini yapmak  3 yıllık çalışmaya bütün esnafımızın yakından vakıf olması”  gelecek süreçte ise neler yapacağız neler daha yapmalıyız  bunun fikir alışverişini yapmak olduğunu diyerek tamamladı.

Başkan Usta Geçen süredeki çalışmalarını ve yaptıklarını hazırladıkları slaytlarla anlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!