DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,630,08
BITCOIN 2074148-1.53181%
Trabzon
16°

KAPALI

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

SÜPER KUPA NİYETİNE…

SÜPER KUPA NİYETİNE…

ABONE OL
23 Ocak 2021 08:23
SÜPER KUPA NİYETİNE…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Trabzonspor çarşamba Başakşehir ile oynayacağı Süper Kupa finali öncesi bugün Ankara deplasmanını kayıpsız geçerek hem moral bulmak hemde zirve yarışında kayıpsız devam etmek istiyor..

Abdullah Avcı yönetiminde süper ligde oynadığı  11 karşılaşmada sadece bir mağlubiyet alan Trabzonspor , 21’inci hafta mücadelesinde bugün Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Fırtına , bu maçı da kazanarak, Abdullah Avcı göreve gelmesiyle  başlayan üst sıralara doğru yükselişine devam etmek istiyor

Süper Ligde bugün oynayacağı ilk yarının son maçında deplasmanda Gençlerbirliği  ile karşılaşacak Bordo Mavililer , Avcı yönetiminde çıktığı 5 dış saha maçını kaybetmedi, Avcı yönetiminde bordo-mavililer, dış sahada 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti

G.Birliği karşılaşmasında yeni transfer Beratın oynaması bekleniyor  Abdülkadir Ömür sakatlığı, Baker ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyecekolmaları Teknik Patron Avcının  Konyaspor karşısındaki 11’inde mecburi değişiklikler yapmasına sebep oldu  Abdullah Avcı’nın, orta sahada Baker’in yerine yeni transfer Berat Özdemir’e, Ömür’ün yerine ise Flavio’ya görev vermesi bekleniyor.

Ayrıca tedavisi tamamlanan ve takımla çalışmalara başlayan Hosseini de kadroda yer alacak. Berat, Abdullah Avcı’nın görev vermesi durumunda Süper Lig’de eski takımına karşı da ilk kez Trabzonspor forma giymiş olacak

Eryaman Stadyumu’nda saat 16:00’da oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek

Gençlerbirliği’nde Salih Dursun ve Ayite forma giyemeyecek. Tedavilerine devam edilen Nordfeldt ve Johansson’un durumu ise maç saatinde belli olacak.

Trabzonspor’da ayağı kırılan Abdülkadir Ömür’ün yanı sıra Trondsen oynayamayacak.

Gençlerbirliğinin Muhtemel 11 : Nordfeldt, Johansson, Diego Angelo, Zargo Toure, Halil İbrahim Pehlivan, Piris, Soner Dikmen, Murat Yıldırım, Sefa Yılmaz, Polomat, Stancu.

Trabzonspor Muhtemel 11: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Berat Özdemir, Baker, Abdulkadir Parmak, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!