DOLAR 32,4676 0.09%
EURO 34,8108 -0.06%
ALTIN 2.427,74-0,28
BITCOIN 20602351.25631%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

ÇİFTÇİYE VERDİĞİNİZ SÖZÜ TUTUN …

ÇİFTÇİYE VERDİĞİNİZ SÖZÜ TUTUN …

ABONE OL
10 Mart 2021 17:35
ÇİFTÇİYE VERDİĞİNİZ SÖZÜ TUTUN …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu meclis kürdüsünde yaptığı konuşmada çiftçinin mağdur edildiğini söylerken devlet verdiği sözü tutmalı dedi .

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl nisanda “Çiftçilerimiz ekilmemiş tek karış toprak bırakmayacak.” ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin ise “Ürününüz tarlada, serada; etiniz, sütünüz ise elinizde kalmayacak. Gerekirse devlet olarak biz alırız.” dediğini aktararak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Siz alırsanız biz de çiftçi de memnun oluruz. Gereği yapıldı mı? Tam 3 toplantıdır söylüyorum; Nevşehir, Niğde ve Polatlı’da kuru soğan patates ambarlarda çürüdü. Niye almıyorsunuz? Söz verdiniz, çıktınız televizyonlara. Bir devletin saygınlığı nasıl ölçülür? Verdiği sözün arkasında durarak. Verdikleri sözü şimdi tutmuyorlar. Bütün çiftçi kardeşlerime sesleniyorum, size verdikleri sözü tutmuyorlarsa bunlara gerekli dersi sandıkta vermek zorundasınız. Biz iktidara geldiğimizde hiç meraklanmayın, sizin bu devletten, AK Parti hükümetlerinden 210 milyar lira alacağınız var. Biraz kredi verildi, faizler yükseliyor. Faizler ertelendi. O faizlerin tamamını sileceğiz. Bankalara ve Tarım Kredi’ye olan ana paranızı da makul ölçülerde taksitlendireceğiz. Bunlar yapamazlar ama biz yapacağız. Bunlar tefecilere çalışırlar, biz alın terine, emeğe çalışacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!