DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,630,08
BITCOIN 2074148-1.53181%
Trabzon
16°

KAPALI

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

HEDEFSİZ KALINCA

HEDEFSİZ KALINCA

ABONE OL
11 Nisan 2021 10:23
HEDEFSİZ KALINCA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper ligde sezona kötü başlayan Trabzonspor takımın başına Teknik Patron olarak Abdullah Avcı yı getirdikten sonra basamakları hızlı hızlı ama sindire sindire aşarak 25. haftaya geldiğinde üst tarafta yer alan takımlar ile aradaki puan farkını kapatmayı başarmıştı,

Trabzonspor Abdullah Avcı yönetiminde ardı ardına galibiyetler alırken şehirde de şampiyonluk şarkıları yeniden söylenmeye başlamış şehir bordo mavili bayraklar la süslenmeye başlamıştı.

Ara transferde gelen Berat ve Bakasetas takıma ilk günden adapte olmaları yunusun ise 13. adam olarak kulübeden takıma katkı vermesi ,yönetimle teknik heyetin uyumu ise işin balı böreği idi.

Ama ne olduysa o hafta oldu ard arda gelen covid 19 vakaları sebebi ile 6 futbolcunun testleri pozitif çıkınca karantinaya alınmaları takımın bir anda kalecisiz kalması ve alt yapının kalecileri ile çıkılan Başakşehir deplasmanı zorda olsa geçilsede hemen arkasından gelen fener maçı atlatılamamış ve Trabzonspor akyazıdan hiç de beklemediği bir mağlubiyetle ayrılmasına sebep olmuştu işte ne olduysa da o maçtan sonra oldu kasımpaşa deplasmanında alınan galibiyet acaba toparlanırmı takım tekrar derken içerde oynanan ve 3-1 kaybedilen alanyaspor maçı Trabzonsporun hedefinden uzaklaşmasına sebep oldu.

Bir anda kendini hedefsiz bulan Trabzonsporda sanki maçlar da bitmiş gibi bir atmosfer oluşunca Erzurumspor deplasmanı sanki bir ceza maçına dönüştü 90 dakika boyunca sahada yürüyenler ordusuna dönüştü ve Trabzonsporun kaleyi bulan ilk şutunun 72.dakikada gelmesi bunun en ciddi göstergesi oldu.

Şimdi görünen oki Teknik Patron Abdullah Avcı sezon sonuna kadar en az kayıpla ligi bitirebileceği en yüksekte bitirmeye çalışacak ve gelecek sezon kadroda kimler olacağına kimlerin gideceğine kalan maçlardaki performansa göre belirleyecek

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!