DOLAR 32,5549 0.28%
EURO 35,1595 0.64%
ALTIN 2.433,94-0,18
BITCOIN 2031178-2.2897%
Trabzon
16°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

3 PARTİYE DAVET YOK

3 PARTİYE DAVET YOK

ABONE OL
24 Mart 2021 08:37
3 PARTİYE DAVET YOK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi’ne ilişkin, “Sayın Cumhurbaşkanımız liste ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. İnşallah bugün milletimizin önüne çok güçlü bir kadro ile çıkacağız.” dedi.

AK Parti, kongre için CHP, MHP, İyi Parti, BBP, SP, DP, DSP, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anavatan Partisi ve Hür Dava Partisine davetiye gönderirken 3Partiye  HDP, DEVA ve Gelecek Partilerini ise davet etmedi.

Kandemir, Ankara Spor Salonu’nda yarın yapılacak AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıklarına ilişkin basın açıklaması yaptı.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nin çok titiz, uzun süreli bir maratonun önemli bir tanesi olduğunu ve çok heyecanlı olduklarını belirten Kandemir, “Malum olduğu üzere delege seçimleri ile başlayan yaklaşık 1 senelik bir maratonu inşallah burada finallendiriyoruz, kongrelerimizi ama yeni bir başlangıç yapıyoruz. 2023 seçimlerinin işaret fişeğini buradan vermiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, manifesto niteliğinde bir konuşma hazırlığı yaptığını ve bunu kendisinin de ifade ettiğini anımsatan Kandemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Partimizin yetkili organlarını tazeleyeceğimiz, yenileyeceğimiz ve inşallah yepyeni bir dönemin kapısını aralayacağımız 7. Olağan Kongre sürecimizin hayırlı olmasını diliyoruz. Arkadaşlarımız çok titiz bir çalışma yaptılar. Esasında yarın Ankara’da bulutlu bir hava var fakat illerden bu coşkuya ortak olmak isteyen arkadaşlarımız, delegelerimiz gelecekler. Çok heyecanlı, coşkulu tabii bütün kurallara riayet ederek, dikkat ederek özenli bir kongre yapacağız. İnşallah bu demokrasi şöleninde hep birlikte, delegelerimizle birlikte izlemeye gelen, şahit olmaya gelen gençlerimizle, kadınlarımızla ve büyüklerimizle birlikte bugüne kadar görev yapmış milletvekillerimiz ya da parti organlarımızda görev almış tüm heyetle birlikte bir manifesto. AK Parti 2023’e, Cumhur İttifakı 2023’e mührünü nasıl vuracak? Bunun adımlarını gördüğümüz, göreceğimiz bir kongre yapacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!