DOLAR 32,5393 0.16%
EURO 34,9473 -0.08%
ALTIN 2.455,880,82
BITCOIN 20895800.74937%
Trabzon
21°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Şahap Kavcıoğlu Hızlı Başladı

Şahap Kavcıoğlu Hızlı Başladı

ABONE OL
25 Mart 2021 07:46
Şahap Kavcıoğlu Hızlı Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu Toplantılarına Devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atamasıyla, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) başına geçen Şahap Kavcıoğlu, banka yöneticileri ile görüşmelerine devam ediyor.

Kavcıoğlu,ilk olarak Türkiye Bankalar Birliği yönetimindeki banka genel müdürleriile bir toplantı gerçekleştirmişti bugün ise Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yönetiminde olmayan ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği’ndeki (TKBB)  bankaların yöneticileri ile bir toplantı yaptı.

TCMB’nin serbest piyasa kurallarına ve dalgalı kur sistemine bağlı kalmaya devam edeceğinin altını çizen katılımcılar, TCMB’nin bankacılık sektörü ve diğer paydaşlarla iletişim kanallarını tamamen açık tutacağını bildirirken toplantının verimli geçtiği konusunda ise katılımcılar hem fikir oldu .

“ÇOK VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU”

Kavcıoğlu, Twitter hesabından toplantıya ilişkin paylaşımda bulundu.

Kavcıoğlu, paylaşımında, “Pazar günü TBB yönetimi ile gerçekleştirdiğimiz toplantıya bugün, TBB yönetiminde olmayan ve TKBB’deki bankaların yöneticileri ile genişleterek devam ettik. Değerli katılımcıların görüşleri ışığında çok verimli bir toplantı oldu. Paydaşlarımıza destekleri için teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!