DOLAR 32,3815 -0.18%
EURO 34,7444 -0.02%
ALTIN 2.426,69-0,47
BITCOIN 2004244-3.23527%
Trabzon
19°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

FUTBOLUN İÇİNDE FETÖ VAR DİYEN ÜMİT ÖZAT ANLATACAK

FUTBOLUN İÇİNDE FETÖ VAR DİYEN ÜMİT ÖZAT ANLATACAK

ABONE OL
2 Nisan 2021 15:53
FUTBOLUN İÇİNDE FETÖ VAR DİYEN ÜMİT ÖZAT ANLATACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Eski Fenerbahçeli futbolcu şimdilerde teknik direktörlük yapan  Ümit Özat, futbolda FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında “tanık” olarak ifade verecek.

Eski Fenerbahçeli Futbolcu ve Teknik Direktör Ümit Özat, futbolda FETÖ yapılanmasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Ümit Özat, futbolda FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında “tanık” olarak ifade verecek. Özat’ın bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gideceği öğrenildi.

TÜM KULÜPLERDE FETÖ ÜYESİ VAR DEMİŞTİ
Ümit Özat, futboldaki FETÖ etkisine ilişkin tüm kulüplerde örgüt üyelerinin geçmişte ve bugün bulunduğunu söylemişti.

“FETÖ’nün bu ülke için tehlikeli olduğunu sizler yeni söylüyorsunuz” diyen Özat, şu çağrıyı yapmıştı:

“Biz 20 yıldır söylüyoruz. Antrenörlerde FETÖ’cü var, başkanlarda FETÖ’cü var hâlâ, yöneticilerde FETÖ’cü var. Bütün spor camiasında FETÖ’cü var. Kim diyorsa ki FETÖ temizliği var alnını karışlarım. Bir tane yetkili makam çağırsın tek tek, isim isim açıklayayım.”

Ümit Özat, FETÖ den ifadeye çağrıldı #1

“EMRE’NİN AĞZINDAN FETÖ İLE İLGİLİ KÖTÜ BİR ŞEY DUYDUNUZ MU?”
“15 Temmuz’dan bu yana Emre’nin ağzından FETÖ ile ilgili kötü bir şey duydunuz mu? FETÖ’nün terör örgütü olduğunu biz dile getiriyoruz da o niye dile getiremiyor? Ya da ona yakın olanlar bir gün çıkıp da spor camiasındakilerin, ‘ya bunlar bizi kandırmış biz bunlara inandık’ diye niye dile getirmiyorlar? Diyemezler çünkü hâlâ bağlantıları var.” demişti.

Bu açıklamalar üzerine fenerbahçe kulübü emreyide suçlayan açıklamalar yapan Ümit Özatı kulübe çağırıp sormak yerine görevine son verilen Erol Bulutun yerine Emre Belezoğlunu Teknik direktörlüğe getirirken ümit özatı kınayan bir açıklama yapmıştı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!