DOLAR 32,4137 -0.04%
EURO 34,8168 -0.14%
ALTIN 2.427,49-0,30
BITCOIN 20610581.21995%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ESNAF BUNALDI,VATANDAŞ BUNALDI ,EMEKLİ BUNALDI …

ESNAF BUNALDI,VATANDAŞ BUNALDI ,EMEKLİ BUNALDI …

ABONE OL
12 Nisan 2021 06:40
ESNAF BUNALDI,VATANDAŞ BUNALDI ,EMEKLİ BUNALDI …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan vatandaşın sorunlarını dinlediği saha ziyaretlerine ülkenin her bir köşesinde devam ediyor.

Son olarak, toptancılık sektöründeki bir esnaf, elinde ödenmeyen çekiyle Genel Başkan Ali Babacan’a ekonomik krizden yana dert yandı. Ticaret Kanunu Yasası’nın gözden geçirilmesini istediklerini söyleyen esnaf, “Elimdeki çek ödenmedi, şu an bunun peşinde geziyorum. Gerçekten çok bunaldık. Esnaf olarak çok sıkıntılar yaşıyoruz, anlatamıyoruz” dedi.

Sokaktaki vatandaşın serzenişi üzerine  partisinin çözüm önerilerini anlatan Babacan’a vatandaş hayat pahalılığından şikayet etti. Süpermarkette alışveriş yapan bir vatandaş, esnaf ziyaretindeki Babacan’la karşılaşınca, “Sokakta bile nefes alamıyoruz. Laiklik, sosyal hukuk devleti ve demokrasi bekliyoruz” dedi.

Emekli bir vatandaş ise, “3 senedir aynı 1000 TL’yi alıyoruz. Enflasyon farkı bize yok mu? Zor durumdayız. Her şeye para var da biz emeklilere gelince niye paramız yok?” diye isyan etti.

Babacan: ‘Farklı görüşten insanları aynı çatı altında buluşturuyoruz’

Bir başka vatandaş ise toplum ve siyasi partiler arasındaki ayrışmadan dem vurdu. Eski siyaset anlayışının Türkiye’nin derdine derman olmadığını söyleyen Ali Babacan, DEVA Partisi ile farklı görüşten insanların aynı çatı altında birleştiği yeni bir siyasi kimlik oluşturduklarını şu sözlerle anlattı: “DEVA Partisi’nde yepyeni bir yapı kuruyoruz şu anda. Çünkü eski siyaset anlayışı Türkiye’nin derdine derman değil. Yepyeni bir siyasi kimlik oluşturuyoruz. Teşkilatımız Türkiye’nin her yerinde farklı görüşlerden arkadaşlarımızdan oluşuyor. Dürüst ve işin ehli olan insanları aynı çatı altında topluyoruz. Bizim için önemli olan insanların sağcı mı solcu mu olduğu değil. Aksi halde, eski kodlarla daha bu ülke daha çok parçalanır…”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!