DOLAR 32,4911 -0.02%
EURO 34,7780 -0.62%
ALTIN 2.438,860,12
BITCOIN 2061298-0.89303%
Trabzon
18°

HAFİF YAĞMUR

20:02

AKŞAMA KALAN SÜRE

KÜÇÜKLER ÖZÜR DİLER BÜYÜKLER AFFEDER

KÜÇÜKLER ÖZÜR DİLER BÜYÜKLER AFFEDER

ABONE OL
29 Nisan 2021 17:12
KÜÇÜKLER ÖZÜR DİLER BÜYÜKLER AFFEDER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Trabzonspor’da teknik patron Abdullah Avcı 1-1 berabere biten Galatasaray maçının son anlarında  Abdülkadir Parmağ’ı oyuna almak istemiş ancak Parmak  oyuna girmek istememişti,bu tatsız durum üzerine  ipler gerilmiş ve Abdulkadir Parmak yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılarak para cezasına çarptırılmıştı.

Teknik Patron Abdullah Avcı’nın raporuyla kadro dışı bırakılan ve para cezasına çarptırılan Abdulkadir Parmak ise bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak  sessizliğini bozdu.

Abdukadir Parmak kişisel sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

“Galatasaray maçı sonrasında yaşananlar ile ilgili yerel ve ulusal medyada yapılan yorumlar, tartışmalar ve konunun aktarılma biçimi ne yazık ki gerçekleri yansıtmamaktadır. Böyle bir konuyla gündeme gelmekten ve sadece benim hatalı olduğum bu olay üzerinden Trabzonspor kulübünü farklı şekillerde yıpratılıyor olmasından son derece rahatsız olduğumu ve çok üzüldüğümü söylemek istiyorum. Bu gelinen çok üzgün olsam da, alınan noktada karara saygı duymaktan ve kulübümün çizeceği yolda ilerlemekten başka bir seçeneğim ya da farklı bir ajandam yoktur. Öncelikle sayın hocam Abdullah Avcı ve ekibinden, Trabzonspor Yönetim Kurulundan, tüm camiadan ve üzerimde emeği, hakkı olan herkesten özür dilerim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!