DOLAR 32,5850 0.3%
EURO 35,0575 0.23%
ALTIN 2.458,650,93
BITCOIN 20965470.97829%
Trabzon
24°

AÇIK

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

FIRINCI DEĞİLDİR ,FIRINCI ESNAFIYLA HİÇ BİR BAĞI YOKTUR

FIRINCI DEĞİLDİR ,FIRINCI ESNAFIYLA HİÇ BİR BAĞI YOKTUR

ABONE OL
4 Mayıs 2021 07:43
FIRINCI DEĞİLDİR ,FIRINCI ESNAFIYLA HİÇ BİR BAĞI YOKTUR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Başkanı Davut İlik, bir fırının kumarhaneye dönüştürüldüğü haberine sert tepki gösterdi.

Ekmeğini helalinden kazanan esnafımızın böyle mesmetsiz olaylara asla bulaşmayacağından vatandaşımız şüphesi olmasın diyen Başkan Davut İlik,ne maliyeye, ne Tarım Müdürlüğü’ne, ne odamıza kaydı olmayan gayri yasal yollardan kaçak bir şekilde ekmek ve pide üreterek akşam saatlerinde yol kenarlarında satan bu şahsın fırıncı esnafı ile en ufak bir bağı yoktur bağımızın olmadığı bir şahsın da fırıncı esnafımızı lekelemesine müsade etmeyiz dedi

Başkan Davut İlik yaptığı yazılı açıklanmada ise şu ifadeleri kullandı,

Trabzon’da bir fırında okey oynandığı yönündeki haberleri üzülerek okuduk. Bu arkadaş, Bahçecik Mahallesi’nde ara bir sokakta evinin altında gayri yasal şekilde ürettiği ekmekleri pazarlarda satmaktadır. Evinin altındaki boş bir alanı hamurhaneye çevirerek, hijyenden uzak bir şekilde ürettiği ekmek, pide gibi ürünleri akşam saatlerinde pazarlarda, yol kenarlarında ucuz fiyattan satıyor. Bu şahsın ne maliyeye, ne Tarım Müdürlüğü’ne, ne odamıza hiçbir yere kaydı yoktur. Resmiyette fırın olmayan bir yerin haberlerde fırında okey oynanıyor diye çıkması oda başkanı olarak beni de esnafımızı da çok üzmüştür. Sektör olarak zan altında kaldık. Böyle bir durum söz konusu değildir. Mesleğini layıkı ile yapan fırıncı esnafımız asla bu tür kaçak işlere mücadele etmez. Pandemi döneminde biz canla başla gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşlarımıza hizmet için çalıştık, gayret gösterdik. Fırıncı esnafı ile hiçbir bağı olmayan birinin esnafımızı lekelemesine de müsaade edemeyiz. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!