DOLAR 32,5116 0.07%
EURO 34,8746 -0.29%
ALTIN 2.450,280,59
BITCOIN 20861750.48143%
Trabzon
21°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANIN DAN RANDEVU TELEP ETTİ

CUMHURBAŞKANIN DAN RANDEVU TELEP ETTİ

ABONE OL
21 Mayıs 2021 16:28
CUMHURBAŞKANIN DAN RANDEVU TELEP ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken esnafın zor bir dönemden geçtiğini vurgularken bu süreçte esnafımıza yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum derken Verilen desteklerden dolayı da başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere  emeği geçen tüm kabine üyelerine esnaf ve sanatkârlarımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Verilen desteklerden memnun olduklarını belirten Başkan Palandöken ama yeterli değil bu konuları arz etmek için Cumhurbaşkanımızdan randevu talep ettim kendilerine hem şahsım hemde  esnaf ve sanatkarlar adına şahsen teşekkürlerimiz iletmek hemde beklentilerimiz konusunda taleplerimizi iletmek istiyorum dedi.

Yaklaşık 15 aydır esnaf ve sanatkarların pandemi döneminde yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için atılan adımların önemine işaret eden Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Verilen destekler için öncelikle teşekkür ediyoruz. Ancak daha önceden alınan kredi borçları ile birlikte Sosyal Güvenlik ve vergi yapılandırmalarında gerekli ödemeler yapılamadığı için binlerce esnafımız bu konuda yeni bir adım atılmasını beklemektedir. Bunun için de kredi, vergi ve sosyal güvenlik yapılandırmalarına ilişkin borçlar yeniden ve faizsiz olarak yapılandırılmalıdır. Ayrıca lokanta, restoran, pazar yerleri, zincir marketlerin haksız rekabetinin önlenmesi ve yanı sıra yüzde 50 kapasite ile çalışan ulaştırma sektörüne KDV ve ÖTV’den arındırılmış ticari akaryakıt desteği yapılması yönünde taleplerimizi ileteceğim” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!