DOLAR 32,5030 -0.01%
EURO 34,8010 -0.52%
ALTIN 2.440,670,20
BITCOIN 2074413-1.22907%
Trabzon
16°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

Şenol Güneş: “Umudu mutluluğa çevirmeye çalışacağız”

Şenol Güneş: “Umudu mutluluğa çevirmeye çalışacağız”

ABONE OL
27 Mayıs 2021 19:09
Şenol Güneş: “Umudu mutluluğa çevirmeye çalışacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Takımlar Teknik sorumlusu Şenol Güneş 30 kişi tek yürek olduk çalışıyoruz dedi

Şenol Güneş milli takım kampına çağırmadıkları oyuncular için  “Çağırılmayanlara biz de üzülüyoruz ama hırsları ve tepkileri milli takımın sevildiğini sahiplenildiği gösteriyor, bundan mutluyum ama bu değişkenlikler olacaktır. Bu kamp olmaz diğer kamplar olur. Gelen arkadaşların coşkusunu görüyorum, çok mutluyum. Rekabeti kendileri yapıyor, birbirlerine takılıyorlar. Akşam idman yapıyoruz ama gün içinde de özel çalışıyorlar. Kendilerini göstermek için çok heyecanlılar. Bu kampta dışarıda kalacak oyuncu olsa da bizde olumlu bir hava bırakır.

“30 kişi tek yürek oldu”

Kadromuz 30 kişi 26’sı belli olacak ama herkes tek kişi gibi düşünüyor. Sizin de yaptığınız röportajlara baktım, burada olanlar aynı duygu ve düşünceyi paylaşıyor. Güzel bir ambiyansımız var, bu birlikteliğimizin takımı ve ülkeyi sevindirdiğini düşünüyorum. Bize umut besliyorlar biz de bu umudu mutluluğa çevirmek için daha çok çalışacağız. Kim olursa olsun Türkiye’nin başarısını istiyoruz. Bu ülke bizim, bunu birlikte yapacağız. Beklenti var onu da biliyorum, 30 kişiyi tek yürek olarak görüyorum” dedi.

Güneş “Mevcut oyuncularımızı biliyorsunuz, EURO 2020 için katkı yapan, sakatlık ya da tercih sebebiyle olmayanlar olabilir. Şampiyonada kadro 26’ya çıkarıldı. Nihai kadroyu ayın 1’inde vereceğiz. 10 Haziran’a kadar sıkıntı olursa rapor halinde değişiklik hakkı verilecek. Kadrodan çıkan oyuncuyu tekrar çağırmamız gerekiyor. Bana da ters geldi ama yapacak bir şey yok. Dorukhan, Mahmut, İrfan sakat gelmişti. Ozan Kabak’ın ufak bir sorunu var çok önemli değil, yarın ya da cuma günü hepsi takıma katılacak. Sıkıntı olursa ayın 1’ine kadar değiştirme şansımız olacak. Bir mevkide boşluk olursa yine dışarıdan alabiliriz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!