DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073434-1.86554%
Trabzon
16°

KAPALI

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fındık Üreticisinin Beklentilerini Biliyorum…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fındık Üreticisinin Beklentilerini Biliyorum…

ABONE OL
14 Haziran 2021 13:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fındık Üreticisinin Beklentilerini Biliyorum…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen haftaki Meclis’teki gurup toplantısında kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan fındık üreticilerini ilgilendiren bir açıklama yapmıştı, yaptığı açıklamada fındık üreticilerinin beklentilerini bildiğini ve bu konuda açıklamayı yakında yapacaklarını söylemesi üzerine üreticiler şimdi Cumhurbaşkanın açıklayacağı fındık fiatını beklemeye başladılar 

Cumhurbaşkanı açıklamasında :

İşte daha yeni hububat fiyatlarını, çay fiyatlarını açıkladık; şimdi fındık fiyatlarını açıklayacağız. Milletimizden gayet güzel haberler alıyoruz ama bunlar çıkmış, ‘Millet aç’ diyor. Ben Rizeliyim ve Rize’deki çay müstahsilinin davranışını iyi bilirim. Aynı şekilde Trakya’dan oradaki üreticilerin, bu noktada çeltik üreticisinin yaklaşımının ne olduğunu da gayet iyi biliyorum. Ama bunlardan bihaber olanlar, kalkıp da çeltik üreticisi ne üretir, bunu diyemez ki, bundan anlamaz ki. Çeltik üreticine ne verilmiş sorsak inanın bunu da bilmezler. Bizler bütün bunları, oradaki kooperatiflerin yöneticileriyle de görüşerek adımlarımızı yaptık. Hububatta, çayda aynı şekilde adım attık, atmaya da devam edeceğiz.” sözleriyle fındık üreticisine  tam destek verdiğini ve Ak Parti olarak üreticilerin yanında olduklarını dile getirmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!