DOLAR 32,5572 0.21%
EURO 34,9756 -0.01%
ALTIN 2.457,470,89
BITCOIN 20921281.41652%
Trabzon
24°

AÇIK

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Kanal İstanbul Bağımsızlık ve Egemenlik Projesidir ..

Kanal İstanbul Bağımsızlık ve Egemenlik Projesidir ..

ABONE OL
6 Temmuz 2021 20:44
Kanal İstanbul Bağımsızlık ve Egemenlik Projesidir ..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Kanal İstanbul projesine, bağımsızlık ve egemenliklerinin projesi olarak baktıklarını belirtti.

AK Parti’li Karahocagil, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “CHP iktidarında Kanal İstanbul’u durduracaklarını, şirketlerin paralarını ödemeyeceklerini, Türkiye’ye yatırım yapanların önünü keseceklerini” söylediğini belirtti.

Türkiye’de Adnan Menderes’ten beri yapılan yatırımlara hep karşı çıkıldığını ifade eden Karahocagil, “Başka hangi projeleri durduracaksınız, hangilerine son vereceksiniz, bu listeleri size kim veriyor, hangi mahfillerden emir alıyorsunuz? CHP’li seçmen sizden proje, yatırım beklerken, siz ‘yakacağız, yıkacağız, sileceğiz, süpüreceğiz, durduracağız’ gibi sanki bu ülkeye düşman birinin diliyle konuşuyorsunuz.” dedi.

Karahocagil, Türkiye’nin geleceği mega projelere karşı çıkanların, ya hain ya da tımarhanelik olduğunu ileri sürdü.

Kılıçdaroğlu’nun, “İstanbul Havalimanı’nı önleyemedik, üçüncü köprüyü önleyemedik bari Kanal İstanbul’u önleyelim” demek istediğini vurgulayan Karahocagil, şunları kaydetti:

“Bir ana muhalefet partisi ve onun lideri Türk halkının faydasına ne yapılacak, onu konuşması, ‘Biz daha iyisini yaparız’ demesi lazım. Muhalefet partileri, muhalefet yapma adına sadece yalan ve iftira üretiyorlar. CHP’nin tek bir yatırımı, dişe dokunur bir eseri yoktur. Yapılanı durdurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz Kanal İstanbul projesine bağımsızlığımızın, egemenliğimizin projesi olarak bakıyoruz. Dünyadaki 10 en büyük projenin 6’sı ülkemizde gerçekleşmiştir. Kanal İstanbul dünyanın dikkatini çekmiş, Türk’ün gücü karşısında dünya esas duruşunu göstermiştir. Öyle görünüyor ki Kılıçdaroğlu’na bir liste vermişler. Kim verdi, nasıl bir yöntem izleyecekler ibretle takip edeceğiz. Türkiye’nin önceliklerini nasıl hedef alacaklarını

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!