DOLAR 32,4533 -0.11%
EURO 34,7586 -0.64%
ALTIN 2.434,75-0,05
BITCOIN 2067659-1.18452%
Trabzon
18°

HAFİF YAĞMUR

21:32

YATSIYA KALAN SÜRE

MİLAN MI ? ANDREAS MI ?

MİLAN MI ? ANDREAS MI ?

ABONE OL
8 Temmuz 2021 11:54
MİLAN MI ? ANDREAS MI ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonsporda forvet transferinde son gelişmeler…

Gelecek sezon şampiyonluk için kolları sıvayan Bordo Mavililerde Almanyada gelen haberler yeni bir forvet transferi için yol haritasını gerekli hale getirdi.

Lepzing Teknik Direktörü Jesse Marsch daha önceki açıklamalarının aksine takımdaki geleceği tartışma konusu olan Sörloth ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Norveçli golcüden övgü dolu sözlerle bahseden Teknik direktör Marsch, “Sörloth ile uzun ve faydalı bir konuşma gerçekleştirdim Geçen sezonun onun için kolay olmadığının ve bir ritim yakalamakta güçlük çektiğinin farkındayım. Önümüzdeki günler ve haftalar bize bu konuda neler olacağını gösterecek. Adil bir değerlendirme yapmak gerek. Onunla çalışmalı ve onu daha iyi tanımalıyım” dedi.

Bu gelişmeler üzerine Teknik Patron Avcı ile bir görüşme yapan Trabzonsporlu yöneticiler ilk etapta Arap kulübü nden Djaniny Semedo’ya gelen transfer teklif geri çevrilirken forvette alternatif için Sırbistan Ligi Gol Kralı Milan Makarıc ve İtalyan Parma takımında oynayan Andreas Cornelius’a cevrildi

Her iki Futbolcu için daha öncede girişimler de bulunulmuş tu.

Teknik Patron Avcının gelecekse beklerim dediği Sörloth’un yeni gelişmeler ışıgında Trabzonspora gelme ihtimalinin azaldığı yakın çevresine ise Lepzing de kalmasam bile futbol yaşantıma Avrupa da devam etmek istediğini her fırsatta söylemeye devam ediyor olması bu transferin olmayacağı şeklinde yorumlanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!