DOLAR 32,5767 0.27%
EURO 35,0031 0.07%
ALTIN 2.460,200,99
BITCOIN 0%
Trabzon
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

UĞURCAN ŞAMPİYONLUK İÇİN KALIYOR…

UĞURCAN ŞAMPİYONLUK İÇİN KALIYOR…

ABONE OL
10 Temmuz 2021 13:52
UĞURCAN ŞAMPİYONLUK İÇİN KALIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğurcan Kalacak gibi..

Avrupada bir çok kulüp tarafından izlenen Trabzonsporun Milli Kalecisi Uğurcan Çakır için beklenen transfer teklifi gelmediği öğrenildi.

Önümüzdeki sezon şampiyonluk için kadro kuran ve bu konuda önemli transferler yapan >Bordo Mavililer de Uğurcan Çakıra izin çıkmadı

Trabzonsporun 20 milyon euro nun altında bir bonservis ücretine evet demeyeceğini daha önce Başkan Ağaoğlu açıklamıştı Ferdi olarak her ne kadar Avrupa şampiyonasında başarılı olsada milli eldiven Takım olarak kötü sonuçlar almasıda beklenen tekliflerin gelmeme sebebi olduğu söyleniyor .

İspanya,almanya,fransa,italya ve özellikle ingiltere liginden bir çok takımın radarında olan Uğurcan için yapılan tekliflerin 10 milyon euro civarında olduğu bu durumda ise Trabzonsporun Uğurcanı göndermeyeceği öğrenildi.

Bilindiği gibi Avrupaya transferi konusunda Uğurcan Tüm yetkiyi Trabzonspora verirken kulübün alacağı her karar saygılıyım demişti Teknik Patron Abdullah Avcıda Uğurcan için “şampiyon olup şampiyon takımın kalecisi olarak avrupaya gitmesini isterim” demişti

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!