DOLAR 32,4533 -0.11%
EURO 34,7586 -0.64%
ALTIN 2.434,75-0,05
BITCOIN 2067659-1.18452%
Trabzon
18°

HAFİF YAĞMUR

21:32

YATSIYA KALAN SÜRE

YA HERRO, YA MERRO

YA HERRO, YA MERRO

ABONE OL
18 Temmuz 2021 11:30
YA HERRO, YA MERRO
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Transferin Başlaması ile piyasaya hızlı bir giriş yapan Bordo Mavililer Ünvanı gibi transferded de Fırtına estirerek Kadrosunu Peres, Hamsik, Gervinho ve Koita gibi isimleri katarak  transfere havalı bir başlangıç yapan Karadeniz devi golcü konusunda da taraftarı  heyecanlandıracak bir hamleyi de Başkan Ağaoğlunun ağzından duyurmuştu

Trabzonspor iki sezon önce 33 gol, 11 asistlik performansıyla süper ligde gol kralı olarak yıldızlaşan eski forveti Alexander Sörloth için girişimlere başlamış ve Leipzig’in kararını beklemeye çekilmişti.

Bilindiği gibi sezon başında hoca değişikliğine giden Alman ekibi Leipzing takımın başına Marsch’ı getirmiş deneyimli hoca da ilk açıklamasında “Alex’i kadrosunda düşünmüyorum”  söylemesine rağmen daha sonra yaptığı bir başka açıklamasında hazırlık kampında Sörloth’u göreceğini daha sonra karar vereceğim demesi üzerine 4 temmuz da başlayan Leipzing ilk etap kampına davet edilmişti.

Alman Spor Dergisi Kicker, forvete Andre Silva ve Brian Brobbey’i alan Leipzig’de Ademola Lookman’ın da takıma geri dönmesiyle Youssef Poulsen, Hee-chan Hwang, Hugo Novoa ve Sörloth’la beraber tam 7 ismin forvet bölgesinde oynayabileceği ve bu nedenle Kırmızı-Beyazlılar’ın bu mevkide temizliğe gideceğini yazdı. Bu forvet havuzunda da teknik patron Marsch’ın forvet hattından  Sörloth, Lookman ve Novoa’nın kiralanmasının isteyebileceği yüksek ihtimal olduğu yazıldı.

4 Temmuz’da başlayan kamptan bu yana 25 yaşındaki forveti yakından takip eden Marsch’ın yaklaşık iki haftalık süreçte Sörloth’u yetersiz bulduğu ve ‘Kiralanabilir’ raporu verdiği iddia edildi.

Bu gelişme üzerine Başkan Ahmet Ağaoğlunun tekrar Sörloth ile bir görüşme yaparak bu transferi bitirmek istediği iddia edildi

Alexander Sörloth’un ise ilk etapta almanyada kalarak kendini ispatlamak istediği biliniyor Trabzonsporun ise futbolcuyu “bize gel taraftar seni bekliyor tekrar eski günlere dön” diyerek ikna etmek istiyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!