DOLAR 32,5767 0.27%
EURO 35,0031 0.07%
ALTIN 2.460,200,99
BITCOIN 0%
Trabzon
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Fauci: ABD Koronavirüs Konusunda “yanlış yöne” Gitti

Fauci: ABD Koronavirüs Konusunda “yanlış yöne” Gitti

ABONE OL
26 Temmuz 2021 10:48
Fauci: ABD Koronavirüs Konusunda “yanlış yöne” Gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerika Birleşik Devletleri, aşılanmamış Amerikalıların ve delta türünün neden olduğu COVID-19 vakalarında hızla artan bir artış nedeniyle bir “ikilemde”. Bu, Pazar günü Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bulaşıcı hastalıklar konusundaki baş ulusal uzman tarafından açıklandı.

novostivl haber sitesine konuşan Baş ulusal Uzman Fauci :   Aşılı kişilerin maske takması tavsiyesinin tüm yetkililer tarafından dikkate alınması gerektiğine inanıyor. Ayrıca Fauci’ye göre bağışıklık sistemi baskılanmış aşılı kişilere güçlendirici aşılar önerilmelidir.

Başkan Joe Biden’ın baş tıbbi danışmanı olarak da görev yapan Fauci, maske kullanımıyla ilgili kuralların değiştirilmesiyle ilgili görüşmelere katıldığını söyledi.

Los Angeles County gibi enfeksiyon oranlarının arttığı bazı yerel yargı bölgelerinin, aşılama durumuna bakılmaksızın insanları halka açık ve kapalı alanlarda maske takmaya teşvik ettiğini kaydetti. CDC’ye göre, yaklaşık 163 milyon kişi veya ABD nüfusunun %49’u aşılanmıştır.

Fauci, hükümet uzmanlarının aşılı kişiler için destekleyici aşı önerip önermemeyi düşündükleri için ön verileri incelediklerini söyledi. Organ nakli hastaları ve kanser hastaları gibi en savunmasız olanlardan bazılarına, destekleyici aşıların “muhtemelen” önerileceğini öne sürdü.

Ayrıca Cumhuriyetçileri Arkansas’tan Hutchinson ve Florida’dan Ron DeSantis ve Louisiana’dan Temsilci Steve Scaliz’i seçmenlerini aşı olmaya teşvik ettikleri için övdü. Eyaletleri, ülkedeki en düşük aşı oranlarından bazılarına sahip.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!