DOLAR 32,6018 0.34%
EURO 35,0081 0.09%
ALTIN 2.450,240,59
BITCOIN 2094026-0.05865%
Trabzon
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İMAMOĞLU:VATANDAŞIMIZIN YARASINI HEP BERABER SARARIZ

İMAMOĞLU:VATANDAŞIMIZIN YARASINI HEP BERABER SARARIZ

ABONE OL
28 Ağustos 2021 07:14
İMAMOĞLU:VATANDAŞIMIZIN YARASINI HEP BERABER SARARIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla çevresinde büyük korkulara sebep olan son yılların en büyük yangın felaketinin yaşandığı dönemde Yangının başlaması ile birlikte hiç vakit kaybetmeden  İstanbul İtfaiyesi’ni bölgeye gönderdiği için vatandaşların teşekkür ettiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, “Endişe olmasın ki hem devletimiz hem bizim gibi belediyeler vatandaşımızın yarasını hep birlikte sararız. Can kaybı olmasın yeter” ifadelerini kullandı.

Vatandaşları yoğun ilgisi altında gerçekleşen ziyaretler sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sundu.

Ziyaretler sırasında bir vatandaş İmamoğlu’na gönderdiği itfaiyelerin kahramanca görev yaptığını belirterek hizmetleri için teşekkür etti. 11 Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerini sürdüreceğini kaydeden İmamoğlu, “Şu anki durum kabus gibi tabii. Allah korusun umarım yanmadan tedbirleri nasıl alırız da yoğunlaşmak? Ama biz bugün burada hem on bir Büyükşehir Belediyemiz olarak, Genel Başkanımızla beraber bu yaralar nasıl sarılacak ona bakacağız. Endişe olmasın ki hem devletimiz hem bizim gibi belediyeler vatandaşımızın yarasını hep birlikte sararız. Can kaybı olmasın yeter ki; ama bir yandan da tekrar söyleyeyim; yanmadan nasıl tedbirler alınmalı, kısmı bana göre çok çok önemli. Yoksa şu manzaralar insanın tüylerini diken diken ediyor. Hala gözleri yaşlı insanlar var. Kolay değil. Geçmiş olsun güzel yöremiz. Geçmiş olsun” diye konuştu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!