DOLAR 32,4694 -0.06%
EURO 34,7208 -0.73%
ALTIN 2.435,57-0,01
BITCOIN 2065642-0.08547%
Trabzon
18°

HAFİF YAĞMUR

20:02

AKŞAMA KALAN SÜRE

Biz “O “nun Fikirlerine ve o Fikirlerin En Muhteşemi Olan Cumhuriyet’e Tutkunuz
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • Biz “O “nun Fikirlerine ve o Fikirlerin En Muhteşemi Olan Cumhuriyet’e Tutkunuz

Biz “O “nun Fikirlerine ve o Fikirlerin En Muhteşemi Olan Cumhuriyet’e Tutkunuz

ABONE OL
29 Ekim 2021 10:50
Biz “O “nun Fikirlerine ve o Fikirlerin En Muhteşemi Olan Cumhuriyet’e Tutkunuz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavili kulüp 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile yayınladığı mesajda ” Biz onun fikirlerine ve o fikirlerin en muhteşemi olan Cumhuriyet’e tutkunuz… Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” denildi 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle resmi siteden bir mesaj yayınladı

Sevgili Trabzonspor ailesi;

Bugün; Yüce Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde büyük mücadele vererek kurduğu Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümündeyiz.

Her gününde, her anında, her yaşında; bir istikbal ve istiklal mücadelesi veren Cumhuriyetimizin 98. yılını, ilk günkü heyecanla kutlamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz.

Cumhuriyet bizler için sadece bir kavram, sadece bir bayram veya sadece bir yönetim biçimi değildir. Cumhuriyet; tüm Türkiye’yi bir araya getiren büyük bir başarı hikayesidir. Cumhuriyet; inanç, azim ve kararlılıktır. Cumhuriyet; karakter, zekâ, ileri görüş ve tek vücut olmaktır.

Cumhuriyet Türkiye’dir. Türkiye de Cumhuriyet!

Değerli Trabzonspor camiası;

Fikirleri, ilke ve inkılaplarıyla her daim yolumuzu aydınlatan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan toprağı için canını, kanını veren, hayatını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize bu çok önemli günde, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Tüm gençlerimizin, Cumhuriyetin kuruluşu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişerek büyümesi uğruna verilen mücadelelerin kıymetini bilerek olgunlaşmasını temenni ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle,

Ahmet Ali AĞAOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!