DOLAR 32,3768 -0.21%
EURO 34,8020 0.12%
ALTIN 2.440,030,07
BITCOIN 2033068-1.75777%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

21:17

YATSIYA KALAN SÜRE

IRAK BAŞBAKANI MUSTAFA AL-KAZEMİ’YE SUİKAST GİRİŞİMİ

IRAK BAŞBAKANI MUSTAFA AL-KAZEMİ’YE SUİKAST GİRİŞİMİ

ABONE OL
7 Kasım 2021 09:05
IRAK BAŞBAKANI MUSTAFA AL-KAZEMİ’YE SUİKAST GİRİŞİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

sotaliraq.com haber sitesinin haberine göre Irak Ordusu Güvenlik Medya Hücresi yaptığı açıklamada, “Patlayıcı yüklü bir drone, Irak Başbakanı’nın başkent Bağdat’taki evini hedef aldı” dedi.

Irak Başbakanı Mustafa Al-Kadhimi, patlayıcı yüklü bir insansız hava aracının evini hedef almasının ardından bir suikast girişiminden kurtulduğunu söyledi.

Al-Kadhimi saldırıdan birkaç dakika sonra Twitter’a gitti ve “herkesten sakinlik ve itidal” çağrısında bulundu.
Resmi hesabından yaptığı tweette “Allah’a şükür iyiyim ve halkımın arasındayım” dedi.
Başbakan Mustafa Al-Kazemi, Bağdat’taki müstahkem Yeşil Bölge’deki konutunun bombalanması sırasında kendisine suikast girişiminde bulunmasının ardından sakinlik ve itidal çağrısında bulundu. Al-Kazemi kendisine bir tweet’te, “Irak ve Irak halkı için bir kurtuluş projesiydim ve hala öyleyim.
“Irak ve Irak halkı için bir kurtuluş projesiydim ve hala öyleyim. İhanet füzeleri inananların cesaretini kırmayacak ve kahraman güvenlik güçlerimizin halkın güvenliğini korumak, adaleti sağlamak ve adaleti sağlamak için kararlılığını ve kararlılığını saçlarını sallayacak. Kanun yerinde” diye tweet attı.
Irak ordusu daha sonra El-Kadhimi’nin zarar görmediğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu ve güvenlik güçlerinin “bu başarısız girişimle ilgili olarak gerekli önlemleri aldığını” söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!