DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2.97211%
Trabzon
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lütfü Türkkan İhraç Edilmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lütfü Türkkan İhraç Edilmeli

ABONE OL
8 Kasım 2021 20:29
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lütfü Türkkan İhraç Edilmeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası kameraların karşısına geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingölde şehit yakını ile girdiği diaolog sonrasında küfürlü konuşan Lütfü Türkkanı hem partiden hemde vekillikten istifasını istemesi gerekliliğini söyledi

İyi Parti Lideri Meral Akşener’e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan  şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan’ın ihraç edilmesi gerektiğini vurguladı.

Bingöl’de bir şehit ağabeyine ……………….. diyerek küfreden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, grup başkanvekilliği görevinden istifa etmesi ile bu olayın kapatılmaması , vekillikten de istifa etmesi gerekliliğini söyledi

“ALÇAKLIK OLAN BİR SKANDALLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Kabine toplantısı sonrası basına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lütfü Türkkan’a özel hazırlattığı videoyu izleterek, şu ifadeleri kullandı:

“Gördüğünüz gibi neresinden tutsanız tutun rezillik, terbiyesizlik, saygısızlık, alçaklık olan bir skandalla karşı karşıyayız. Kardeşinin gencecik bedeninin PKK tarafından paramparça edilen şehit yakınına bacısına en ağır hakaretleri etmesi insanlığa sığmaz. Bu kişi, önce şehit yakınını suçlamaya çalıştılar, sonra her şey belgeyle ortaya konunca kabul etmek zorunda kaldılar.

“BU ZATI PARTİSİNDEN İHRAÇ ETMESİ GEREKİR”

Şehitliği anlayamamış olan bu kişinin parlamento çatısı altında yeri olmaması lazım. Kaldı ki başında bir bayan genel başkanın olduğu bu partide bir şehidimizin bacısına küfredilmesinin karşısında genel başkan bayanın buna tahammül etmemesi gerekir, bu zatı partisinden ihraç etmesi gerekir.

“AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE”

Ama ne yazık, genel başkan vekilliğinden ihraç etmişler. Kimi kandırıyorsunuz ya?! Al birini vur ötekine. “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!