DOLAR 32,5249 0.24%
EURO 34,9568 0.55%
ALTIN 2.431,24-0,29
BITCOIN 2036479-2.26731%
Trabzon
16°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

STOPER,SOL BEK,SANTRAFOR …

STOPER,SOL BEK,SANTRAFOR …

ABONE OL
9 Kasım 2021 07:23
STOPER,SOL BEK,SANTRAFOR …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper ligin namağlup lideri Trabzonspor lige verilen aradan istifade ederek Ocak ayı Transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteği üzerine stoper,forvet,bek transfer etmek isterken önceliğini de  yerli futbolculara verdi.

Bordo Mavili lerin Kurt Hocası Abdullah Avcının “devre arasına kadar böyle devam edeceğiz ama lig uzun bir maraton ikinci yarı Türkiye kupası maçlarıda var sakatlılar ve cezalılar bizi zor durumda bırakabilir kadromuzu özlenen şampiyonluk için acil olark öncelikle 3 mevkiiye transfer yapmalıyız ” santrafor.solbek.stoper dediği öğrenildi

Bu konuda araştırmalarına devam eden ve görüşmeler yapması beklenen yönetimin transfer döneminde olduğu gibi başarılı bir taransfer politikası izleyerek oyuncuları kadroya katması bekleniyor

Stoper ve sol bek konusunda önceliğini yerli oyuncu olarak belirleyen yönetim forvette ise tercihini yabancı oyuncudan yana kullanması bekleniyor.

Stoper için ilk adayın İtalya istediği ortamı ve süreyi bulamayan Hellas Verona’da oynayan ve bu sezon takımının oynadığı 12 maçta sadece  2 maçta 44 dakika süre alan Mert Çetin, daha önce ki transfer döneminde Trabzonspor’un ilgisine sıcak bakan ama anlaşma sağlanamayan Mert Çetin ve kulubü ile bir kez daha masaya oturulacağı öğrenildi.

Öğrenildiğine göre Mert Çetin’in Süper ligde namağlup giden lider olarak yoluna devam eden Trabzonsporu takip ettiği ve Gençlerbirliğinden  oda arkadaşı Berat ile de zaman zaman görüştükleri öğrenildi,Transferin gerçekleşmesi halinde Berat ve Mert Gençlerbirliğinden sonra tekrar aynı takım forması altında buluşacaklar .

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!