DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044012-2.05344%
Trabzon
15°

HAFİF YAĞMUR

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

ÇOLUK ÇOCUK ,GENCİ YAŞLISI BİNLERCE VATANDAŞ  ATA’SINA KOŞTU

ÇOLUK ÇOCUK ,GENCİ YAŞLISI BİNLERCE VATANDAŞ ATA’SINA KOŞTU

ABONE OL
10 Kasım 2021 17:06
ÇOLUK ÇOCUK ,GENCİ YAŞLISI BİNLERCE VATANDAŞ  ATA’SINA KOŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, Ulu Önder Atatürkün vefatının 83.ölüm yıldönümü sebebi ile  yurdun dört bir yanından gelen vatandaşların akınına uğradı.

Anıtkabir,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının katıldığı törenin ardından ziyarete açıldı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelenler, Ata’sını sevgi ve özlemle andı.

Dualar edildi, şiirler okundu…

Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen binlerce vatandaş, taşıdıkları Türk bayrakları ve çiçeklerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkü, vefatının 83’inci yılında kabrinde ziyaret etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’inci yılı dolayısıyla Anıtkabir’de ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.
Anıtkabir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının katıldığı törenin ardından ziyarete açıldı.
Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen binlerce vatandaş, taşıdıkları Türk bayrakları ve çiçeklerle Atatürk’ün kabrini ziyaret etti.
Dualar eden vatandaşlar, Atatürk’ün mozolesine çiçek bıraktı. Anıtkabir’i ziyarete  kızıyla gelen Okan Genç, “Biz, Ankara’ya kırşehirden ‘dan geldik çok hüzünlüyüz karmaşık duygular içerisindeyiz hem sevinçliyiz burada olmaktan dolayı, Ata’mızın ölüm gününden dolayı da üzüntülüyüz kızımla  Ata’mızı ziyarete geldik.” dedi.

Anıtkabirin merdivenlerde Atasına koşan  ilkokul öğrencisi murat Çağlayanda “Hüzünlüyüz, Cumhuriyet’imizi kuran Atatürk bugün vefat etti. Atatürk’ü ziyaret edip dua etmek için geldim” dedi.

Atatürk bizim vazgeçilmez, en büyük önderimiz diyen Üniversite öğrencisi Zişan Yalçın Onun acısını sanki babamı kaybetmişim gibi hissediyorum. Üzüntüsü, acısı hala yüreğimizde, hiçbir zaman çıkmadı, çıkmayacak. Bize, Türkiye Cumhuriyeti’ni sunan, kadın haklarımızı özgürce elimize veren en büyük liderimizdir Atatürk.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!