DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051545-1.96966%
Trabzon
16°

KAPALI

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

KARAMOLLAOĞLU:ÇÖZÜM İÇİN BİR ÇABA YOK!

KARAMOLLAOĞLU:ÇÖZÜM İÇİN BİR ÇABA YOK!

ABONE OL
15 Kasım 2021 00:01
KARAMOLLAOĞLU:ÇÖZÜM İÇİN BİR ÇABA YOK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbulda iş adamlarıyla bir araya geldi. İstanbul’da düzenlenen programa  Mustafa Kaya, İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Sözlerine Yüksek İstişare Kurulu Eski  Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile Baykar Eski Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar’ı anarak başlayan Karamollaoğlu, “Nereye baksan bir sıkıntı var. Çözüm mümkün olsa da çabanın olmadığını görüyorum.” diye konuştu.

“Bütün politikalarımız prensiplerimizin üzerine inşa edilmiştir. Ülkemizde bizi yakından ilgilendiren problemlerin başında ekonomik sıkıntılar geliyor. Nereye baksan bir sıkıntı var. Çözüm mümkün olsa da çabanın olmadığını görüyorum. Hastalığı kabul etmezseniz tedavi olmaz. Toplumdaki sıkıntıları doğru teşhis edemez ve çözüm üretemezsek ülkemiz sıkıntıya girer.”

“Şahsiyetli bir dış politika sergilemeliyiz. Zulme, sömürüye ve baskıya rıza gösteremeyiz. Nerede ne zaman nasıl öleceğimizi bilmiyoruz. Ama biz Hakk’ı üstün tutmayı şiar edinmiş bir topluluğuz. İslam ülkeleriyle bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Sömürülen ülkeleri uyandırmalıyız ve bir araya getirmek suretiyle ayağa kaldırmalıyız” diye konuştu. Öte yandan Türkiye’nin ekonomik alandaki problemlerine de değinen Karamollaoğlu, “Üretirsek hem zenginleşiriz hem de işsizlik problemini çözeriz. Zenginleştikten sonra da adil bir gelir dağılımını sağlamalıyız. Gelir dağılımında adaleti çok ama çok önemsiyoruz.” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!