DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2076784-1.30755%
Trabzon
16°

KAPALI

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

Vali Ustaoğlu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Vali Ustaoğlu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

ABONE OL
24 Kasım 2021 15:00
Vali Ustaoğlu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenlerimizden Ahmet Tiritoğlu’nu 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek öğretmenimizin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Trabzon Valisi Ustaoğlu 24 kasım öğretmenler günü münasebetiyle de resmi siteden bir kutlama mesajı yayınladı

Mesajında Vali Ustaoğlu :Öncelikle ülkemizin geçmişten aldığı hızla geleceğe giden aydınlık yolunda önemli ve büyük bir görev üstlenen tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

​​​Öğretmenlik; sorumluluğu ağır, fedakârlık ve sabır gerektiren, dünyanın en onurlu mesleğidir. Eğitimin temel gayesi, taze dimağları; evrensel değerlerin ışığında, üretken, idealist, vatanına ve bayrağına bağlı bireyler olarak yetiştirmektir. Kültürün ve medeniyetin temelini eğitim öğretim oluşturur. Onun yapıcısı da öğretmendir. Kültür ve medeniyet seviyesini yükseltmiş milletlerin en temel ölçüsü öğretmene ve eğitime verdiği değer ile anlaşılmaktadır. Yarınların daha aydınlık olması, muasır medeniyetin üstüne çıkma hızımız eğitime ve öğretmene verdiğimiz değer oranında olacaktır. Tarihin her döneminde öğretmenlerine en üstün değeri veren bir medeniyetin mensupları olarak bizler de bu mukaddes mesleğin saygınlığının korunması için gayret göstermekteyiz.

 

​​Bir ülkenin kalkınmasında, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesinde, bireylerin sosyalleşerek toplumsal hayata hazırlanmasında ve ülkenin kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında öğretmenlerimizin sorumluluğu büyüktür. Bu anlamlı günde, yaşadığımız bu zorlu süreç içinde milletimizin geleceği olan nesillerimizi eğiten, yetiştiren değerli öğretmenlerimizin ne kadar kutsal bir görev icra ettiklerini bir kez daha anlıyoruz.

​​Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğitimciden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.” ifadesi ise Türk Milleti’nin, öğretmenlerin ışığında yürüyen büyük bir millet olduğunu göstermektedir. Bu yürüyüşte vatanını, milletini, devletini ve bayrağını seven şuurlu nesiller yetiştiren öğretmenlere her zaman minnettarlığımızı göstereceğiz.

 

​​Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Başöğretmen M. Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, görevi başında bulunanlara çalışmalarında başarılar diliyorum. Fedakârca çalışan tümöğretmenlerimize göstermiş oldukları bu azim ve başarılarından dolayı da ayrıca saygı ve şükranlarımı arz ediyor, saygılarımı sunuyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!