DOLAR 32,5116 0.07%
EURO 34,8746 -0.29%
ALTIN 2.450,280,59
BITCOIN 20861750.48143%
Trabzon
21°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

HER ŞEY TAMAM ŞİMDİ SIRA İMZALARDA …

HER ŞEY TAMAM ŞİMDİ SIRA İMZALARDA …

ABONE OL
1 Ocak 2022 11:56
HER ŞEY TAMAM ŞİMDİ SIRA İMZALARDA …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda kadrolarına 4 oyuncu takviyesi yapacaklarını söyledi.

Bunlardan ilkini Jean Evrard Kouassi ile başladıklarını söyleyen Doğan diğer oyuncular için görüşmeler devam ediyor taraftarlarımız rahat olsunlar diğer oyuncularla da en kısa sürede sözleşme imzalayarak kampın  tam kadro başlayacağını söyledi.

Transferin başlaması ile birlikte Tüm takviyeleri devre arasında kadroya katacaklarını ifade eden Ertuğrul Doğan, Hocamızın geldiği zaman söylediği gibi ikimizin de Türk futbolundan alacağı var ve ikimizin de birbirimize katacağımız çok şey var. Trabzonspor da alacak, hocamız da alacak hak ettiklerimizi. Bu hesapların hepsini inşallah bu yıl göreceğiz.” şeklinde görüş belirtti.

Hocamızın zaten kariyeri hakkında konuşmanın anlamı yok. Kendini, rüştünü her yönüyle ispat etmiş, teknik-taktiğin dışında insani yönden de çok değerli biri. O Trabzon’da çalışmaktan, biz de onunla çalışmaktan mutluyuz. Ekibi ile birlikte yüreğini ortaya koydu, taraflı tarafsız her kesimin alkışlayacağı bir takımın oluşmasında önemli rol oynadı. Trabzonspor, onunla eski ruhunu yakaladı. İnşallah bu büyük hikayenin sonunda camiamızın özlemi sona erecek.”

Geçtiğimiz günlerde Başkan Ağaoğlu da yaptığı açıklamada “transferini yapmak istediğimiz oyuncuların isimleri basında lanse edilince fiyatla astronomik rakamlara ulaşıyor o sebebeple transfer görüşmelerinde gizli yürütmeyi tercih ediyoruz demişti

Ara transfer dönemi için basında ismi Trabzonsporla anılan onlarca oyuncu var ken taraftarlarda artık transferlerin bu hafta bitirilmesini bekliyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!