DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050440-2.17891%
Trabzon
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

DOLMUŞ DÖNÜŞÜMÜ BÜYÜK BİR PROJEDİR

DOLMUŞ DÖNÜŞÜMÜ BÜYÜK BİR PROJEDİR

ABONE OL
11 Şubat 2022 18:05
DOLMUŞ DÖNÜŞÜMÜ BÜYÜK BİR PROJEDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun çok önem verdiği projeler arasında yer alan ve şehrin ulaşım sorununu çözüme kavuşturacak olan Ulaşım Master Planı çalışmaları kapsamında ‘Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu toplantıda yaptığı açıklamada; “Şehrimizi çok yakından ilgilendiren önemli bir konuyu bugün müzakere etmek için bir aradayız. Ulaşım Master Planı’nı yaklaşık 1 yılda final raporu boyutuna kadar getirdik. Birkaç ay içinde diğer prosedürler de tamamlanarak en son Ulaştırma Bakanlığımızın da onayıyla birlikte şehrimiz Ulaşım Master Planı’na sahip 23. Büyükşehir olacak. Bizden önce 22 tanesi tamamlanmış. Birçok ortamda bana hep sorulur valilik mi büyükşehir başkanlığı mı diye. Valilik prestijli ve büyük bir görev. Çok önemli sorunları çözme kabiliyeti olan bir meslek. Ben de bu mesleği 4 yıl yapmaktan büyük onur duydum. Belediye başkanlığı ile valilik arasında somut farklardan birisi bu tür projeler. Şehrin eksikliğini tespit edebiliyorsunuz. Ortak akıl buluşmaları yapıp projelendirebiliyorsunuz. O bakımdan büyükşehir başkanlığının böyle bir temel farkı olduğunu söylüyorum” dedi.

Ulaşım Master Planı’nın Trabzon’da çok uzun yıllardır konuşulan bir mesele olduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz Trabzon’da böyle bir ana planı nihayete erdirmenin arifesindeyiz. Hakikaten değerli hocalarımız, yüklenicimiz çok büyük gayretlerle önemli çalışma ortaya koydular. Burada yapılan sunumun arkasında sayfalarca raporlar ve veriler var. 21. yüzyıl bilgi ve teknoloji çağı. Bu çağda özel sektör ve kamu kuruluşlarının en önemli gücü sağlıklı veriye dayalı karar almaktır. dedi

Başkan Zorluoğlu konuşmasında yıllardır dolmuş dönüşümünün konuşulduğunu ama nihayete erdirilemediğinin de  altını çizdi.

Başkan Zorluoğlu konuşmasında konuya ilişkin yaptığı açıklamasında ” bir ilki gerçekleştirdik dolmuş dönüşümü bu güne kadar hep konuşuldu ama kimse el atmadı biz Şoförler Odamızın Başkanı ile istişareler sonucunda pandemiye ve getirdiği ekonomik sıkıntılara rağmen bu dolmuş dönüşümünü de büyük oranda gerçekleştirdik Kıymetli Oda Başkanımız Sayın Ömer Hakan Usta da burda  kendisine ve yönetiminide  hem yeni dönemleri için başarılar diliyorum tebrik ediyorum hemde bu dönüşüm için kendilerine ve şoför esnafımıza teşekkür ediyorum büyük oranda dönüşüm gerçekleşti artık Trabzon halkına yeni konforlu ve daha güvenli araçlarla hizmet veriyorlar Kıymetli Başkanımızla istişarelere devam ediyoruz  Bu proje büyük bir proje küçümsenecek veya azımsanacak bir proje değildir” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!