DOLAR 32,4522 -0.12%
EURO 34,8264 -0.53%
ALTIN 2.442,390,27
BITCOIN 0%
Trabzon
16°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

BAŞKAN USTA’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN USTA’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

ABONE OL
27 Şubat 2022 17:07
BAŞKAN USTA’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (SAV)’in  miraca yükselmesinin yıldönümü olan Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ömer Hakan Usta , bu günlerin önemine dikkat çekerek, İslâm dünyası ve insanlık için hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Ömer Hakan Usta  yayınladığı mesajda; “Yüce dinimiz İslâm’ın en önemli gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna çıktığı gece olarak kutlanan Miraç’ın, insanlık için birçok mesaj ve mucizelerle dolu olduğunu” vurguladı. Başkan Usta , bu anlamlı gecelerin hayatımızı gözden geçirmek için birer fırsat olduğunu belirterek; Miraç Kandili’nde yapılacak duaların kabulünü ve başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyada refahın yayılmasına, bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni etti.

Miracın sırlarla dolu bir yolculuk olduğunu da ifade eden Başkan Ömer Hakan Usta  “İnanç dünyamızda vazgeçilmez bir yere sahip olan Miraç Kandili’ni en iyi şekilde idrak etmemiz gerekir. Üç ayların manevî hayatımıza getirdiği bereketle birlikte dinî hayatımızda da önemli bir yeri olan Miraç gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) miraca çıkışının anlamını kavramalı ve insan olarak vazifelerimizi hakkıyla yerine getirmeye çalışmalı, bu gece vesilesiyle insanları birbirine yakınlaştıracak, sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak işler yapmanın yollarını aramalıyız  dedi

Başkan Ömer Hakan Usta ; Bu duygu ve düşüncelerle Türk ve İslam Aleminin ,Şoför Esnafımızın ve Ailelerinin ve Tüm Trabzonluların  Miraç kandilini tebrik ediyor, ülkemize, bütün insanlığa huzur, barış, kardeşlik, birlik ve dirlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!