DOLAR 32,5767 0.27%
EURO 35,0031 0.07%
ALTIN 2.460,200,99
BITCOIN 0%
Trabzon
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

BAŞKAN ZORLUOĞLU : VERDİĞİMİZ KARARIN ARKASINDAYIZ

BAŞKAN ZORLUOĞLU : VERDİĞİMİZ KARARIN ARKASINDAYIZ

ABONE OL
10 Mart 2022 11:03
BAŞKAN ZORLUOĞLU : VERDİĞİMİZ KARARIN ARKASINDAYIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi mart ayı ilk toplantısına Başkanlık yapan , Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu burada meclis üyelerine son günlerdeki gündemdeki konular konusunda ve yapılacaklarla ilgili bazı açıklamalarda da bulundu

Başkan Zorluoğlu konuşmasında ŞEHRİMİZİ ŞAMPİYONLUĞA HAZIRLIYORUZ dedi
“Trabzonspor’un Süper Lig’de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyüşü nedeniyle caddelerdeki trafik ışıklarına ‘o sene, bu sene’ sloganı yazılarak büyük bir farkındalık oluşturuldu. Şehrimizi Trabzonspor’un bayraklarıyla süsleme noktasında Büyükşehir, Ortahisar ve diğer tüm ilçe belediyelerimiz imkanlar neticesinde inisiyatif aldık. Uzun yıllar sonra yaşayacağımız çok muhtemel şampiyonluğa şehrimizi hazır hale getirmek istiyoruz.” dedi

Başkan Zorluoğlu ülke gündemine oturan şoför eğitimleri içinde  ŞOFÖR EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK dedi
“Şoför eğitimlerimiz ülke genelinde gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde eğitimler öncesinde biz şoför odalarını davet ettik. Basına bir bilgilendirme yaptık, fikirleri alacakken bir heyecan oldu, bazı odalarımız öfkelerine yenik düştüler. Ulusal basında ‘öfke seminerinde öfkeli anlar’ diye yer aldı. Önem verdiğimiz bir konudur. Trabzon Üniversitemizle beraber şoför kardeşlerimize müşteri ile ilişkiler, öfke kontrolü ve birçok alanda keyifli bir eğitim veriyoruz. Bu faaliyetler devam edecek. Belli bir süreç dahilinde tüm ilçelerimiz, Büyükşehir’in kendi şoförleri de dahil bu eğitimden geçecek.”

Maraş caddesinin yayalaştırılması konusunda ise VERDİĞİMİZ KARARIN ARKASINDA DURACAĞIZ diyen Başkan Zorluoğlu
“Kahramanmaraş Caddesi düzenlemesine de değinmek istiyorum. Bugün orada Postane önünde bazı dolmuş şoförleri kontak kapatarak trafiği kesmişler. Kahramanmaraş’ın trafiğe kapatılması meselesinde çok kapsamlı istişareler yürütüldü. Siyasi partiler, meslek odaları ve toplumsal dinamiklerin ittifakıyla, yani çok geniş bir konsensüsle buranın kapatılmasının Trabzon’un menfaatine olacağı şeklinde bir kanat ortaya çıktı. Yalnızca Şoförler Cemiyeti karşı oy kullandı. Şimdi bu caddeyi kapattık. Yeni yüzüyle, üstyapısı bütünüyle tamamlanarak 15 Haziran’da hizmete açmak istiyoruz. Buranın cephe sağlıklaştırma işini ise turizm sezonunda esnafımızın mağdur olmaması için sonbahara erteliyoruz. Trafiğe kapatabilmek için çok farklı noktalarda farklı dokunuşlarımız oldu. Gazipaşa’yı çift yön açtık. Dolmuşlarla ilgili düzenlemeler yaptık. İki noktada dolmuşlarımız olsun istiyoruz. Biri Meydan’da köprünün altındaki yer, diğeri ise Postane önü. Batıya güneye giden duraklar Postane önü, doğuya giden duraklar köprünün altında olacak şekilde karar aldık. Adil bir uygulamaya yaptığımıza inanıyoruz. Her yeniliğe alışma süreleri var. Herkesin de yapılan bazı yeniliklerden zarar göreceğini düşünerek birtakım girişimlerde bulunma gibi hakkı hukuk var. 22 duraktan sadece Kuran Kursu durağı bu uygulamanın kendilerine zarar vereceğini ifade ettiler. Durak başkanı ile de görüştüm, konunun mahiyetini anlattım. Bu şekliyle uygulayalım bir otursun ondan sonra ortaya çıkacak mağduriyetler varsa yeniden oturur düzenleriz dedim. Zaten batıya giden duraklar Meydan bölgesinde yer belirlenmesini istiyor. O zaman işin anlamı kalmıyor. Neticede kararımızı verdik ve kararlılıkla uyguluyoruz. Taleplerini aldık bundan sonraki süreçte varsa bir mağduriyetleri ortadan kaldırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şoförler Cemiyeti de yeni uygulama için yoğun gayret gösterdi. Başkanı ve yönetimimize teşekkür ediyoruz ama kararımız budur. Verdiğimiz kararın arkasında sonuna kadar duracağız. Maraş Caddesi ile ilgili verdiğimiz söz neticesinde gereğini yapacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!