DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2076784-1.30755%
Trabzon
16°

KAPALI

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

USTA ZORLUOĞLU KOL KOLA ESNAFIN HİZMETİNDE

USTA ZORLUOĞLU KOL KOLA ESNAFIN HİZMETİNDE

ABONE OL
28 Mart 2022 13:14
USTA ZORLUOĞLU KOL KOLA ESNAFIN HİZMETİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, esnafın yanında olmaya sorunları çözmeye devam ediyor Başkan Ömer Hakan Usta yapılan görüşmeler sonunda taksimetre ayarlama  ücretleri düşürerek esnafa nefes aldırmaya devam ediyor

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, taksilere alınan tarifenin ardından, esnafın taksi ayarlatma ücretlerini de düşürerek, esnafa destek oldu

ESNAFA NEFES OLDU
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile esnaflar için istişare yapmaya devam ediyor. Usta, Zorluoğlu ile kol kola vererek, taksici esnafının daha önce bin TL’den 650 TL’ye indirilen taksimetre ayarlatma ücretlerini ikili ilişkilerini devreye sokarak 450 TL’ye indirdi. Bu durum alınan tarifenin ardından, zorda olan taksici esnafına derin bir nefes sağlamış oldu.
ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Başkan Ömer Hakan Usta, nyaptığı açıklama  “Trabzon’umuzda esnafımız için büyük mücadele veriyoruz. Özellikle dolmuş dönüşüm sürecinde dolmuşcularımızın uygun kredi, ödeme kolaylığı ve artan araç fiyatları karşısında uygun fiyatlı araç almalarını sağladık. Şimdi de taksici esnafımız için ikili görüşmeler yaptık. Taksimetre ayarlatma ücretleri bin TL olarak belirlenmişti. Ben de büyükşehir belediye başkanımız ile sürekli istişare halindeyim. Başkanımızdan Allah razı olsun, gerekli kolaylığı sağlayacağını söyledi. Büyükşehir belediye başkanımızın gayretleri, ayarlama firmasının kolaylıkları ile taksicilerimiz, taksimetrelerini 450 TL’ye ayarlatacaklar. Hayırlı olsun” dedi.

Böylece zam alan ama ayarlama ücreti yüksekliğinden taksimetrelerini ayarlatamayan esnaf eski fiyattan müşteri taşımaya devam ediyor du bu gelişme üzerine taksi ci esnafı taksimetrelere yeni fiyatları ayarlamaya başladılar ve Başkan Ömer Hakan Ustaya bu çabaları için teşekkür ettiler .

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!