DOLAR 32,5594 0.2%
EURO 34,9835 -0.05%
ALTIN 2.443,100,30
BITCOIN 20900530.11882%
Trabzon
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA KADİR GECESİ MESAJI YAYINLADI

BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA KADİR GECESİ MESAJI YAYINLADI

ABONE OL
27 Nisan 2022 16:28
BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA KADİR GECESİ MESAJI YAYINLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ömer Hakan Usta , 27 nisan (bugün) gecesi idrak edeceğimiz Kadir Gecesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Ömer Hakan Usta  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Dua ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı bu müstesna gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır.

Kadir Gecesi, sema kapılarının ardına kadar açıldığı, insanlığın hidayet rehberi Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin yaradan katında kabul edildiği müstesna bir gecedir. Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gecelerin önemi büyüktür.

İnsanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin, her zaman ve her mekânda muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Şoför Esnafımızın ,Ailelerinin Tüm İslam Aleminin ve tüm ülkemizin Kadir Gecesini kutluyor; bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!