DOLAR 32,5304 0.2%
EURO 34,9301 0.15%
ALTIN 2.442,170,17
BITCOIN 20703700.82306%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

BAŞKAN USTA’DAN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN USTA’DAN BAYRAM MESAJI

ABONE OL
3 Mayıs 2022 09:50
BAŞKAN USTA’DAN BAYRAM MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Yayınladığı Mesajında Başkan Ömer Hakan Usta “Bu yıl da mübarek Ramazan Bayramına milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği, kardeşlik, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerdir. Canlılıktır, kaynaşmadır, muhabbettir. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bu bayramımızı da idrak edeceğiz ve birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacağız. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz Bayramlarda akrabalarımızla, sevdiklerimizle yan yana olamadık, ev ziyaretleri yapamadık. Ama sağlık her şeyden daha önemli. Milletçe el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günler de geçecek daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel günlere kavuşacağız inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle Şoför esnafımızın ailelerinin Tüm üyelerimizin ,hemşehrilerimizin Yüce Türk Milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemize ve milletimize huzur ve barış getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ömer Hakan Usta ayrıca yaptığı açıklamada Bayramlaşmanın bayramın 2. günü (bugün ) saat 11 ‘de  Şoförler odasında  yapılacağınıda belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!