DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2.97211%
Trabzon
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA ; CUMHURİYET GENÇLERİN OMUZLARINDA İLELEBET YÜKSELECEK
  • Haberin Yildizi
  • Bölge
  • BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA ; CUMHURİYET GENÇLERİN OMUZLARINDA İLELEBET YÜKSELECEK

BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA ; CUMHURİYET GENÇLERİN OMUZLARINDA İLELEBET YÜKSELECEK

ABONE OL
19 Mayıs 2022 06:07
BAŞKAN ÖMER HAKAN USTA ; CUMHURİYET GENÇLERİN OMUZLARINDA İLELEBET YÜKSELECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ömer Hakan Usta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı , Başkan Ömer Hakan Usta mesajında ;

“19 Mayıs 1919 tarihi, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a yak basarak Anadolu’da Milli Mücadeleyi başlattıkları, milletimizin umutlarının yeşermeye başladığı, Türk halkının bağımsızlıktan ve özgürlükten en zor şartlarda bile vazgeçmediği, anlamlı bir gündür.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışı, milletimizin makûs talihini değiştiren, tarihi ve stratejik bir girişim olduğu gibi, Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı ve aynı zamanda milletimiz ve ülkemiz için, büyük bir geleceğe doğru atılan ilk adımdır.

Bu anlamlı ve özel günün, 103. yıldönümünü kutlamanın büyük gururu ve onuru içerisindeyiz. Bu anlamlı gün, Atatürk tarafından Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘En büyük eserimdir’ dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni de ‘Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri, ona bırakacağım ve gözüm arkamda olmayacak’ diyerek gençlere emanet etmiştir Türk Gençliği Atasının bu en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini ilelebet koruyacak ve sahip çıkacağına inancım tamdır.

Bir ülkenin gençliği, geleceğidir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan en büyük zenginliğimiz, umudumuz olan gençlerimizdir. Bugün Türkiye; yarınlarına güvenle bakan, umutları ve hedefleri olan, tarihi parlak, geleceği aydınlık bir ülkedir.

Devletimiz ve milletimiz her zamankinden daha güçlüdür. Bugün gösterdiğimiz çabalar, yapılan çalışmalar geleceğimizin teminatı gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak, onlara daha güçlü daha müreffeh bir ülke bırakmak içindir.

Biliyoruz ki; siz gençler ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Nitelikli,  bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeniz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin de çok çalışıp ileride size verilecek görevleri en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyoruz. Bu toprakları vatan kılan ecdadımızın mirasına sahip çıkacağınıza, gerektiğinde, ecdadımızın üstlendikleri tarihi rolü üstleneceğinize yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin , şoför esnafımızın  ve Tüm Trabzon halkının  19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum ” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!