DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20715550.61332%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

ŞİMDİ KARAR ZAMANI …

ŞİMDİ KARAR ZAMANI …

ABONE OL
21 Temmuz 2022 16:40
ŞİMDİ KARAR ZAMANI …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavililerde stoper tarnsferinde her geçen gün ibre bir başka futbolcuya dönüyor…

Son olarak Herta Berlinde oynayan Boyata konusunda anlaşma yapılacak denilirken şimdiler de ibre İngiltere Premier Lige çevrildi.

Bordo Mavili takım stoper transferi için Manchester United’lı Axel Tuanzebe ile Leicester City’de forma giyen Jannik Vestergaard için kulupleri ile masaya oturduğu söyleniyor

Başakşehir Kulubü Başkanı Göksel Gümüşdağın annesinin cenazesine katılmak için Türkiye ye dönen Abdullah Avcınında istanbulda Başkan Ağaoğlu ve Ertuğrul Doğanla bir kez daha toplantı yaptıkları ve stoper transferinin bir an önce bitirilerek kampa katılmasını istediği söyleniyor.

Milliyet gazetesinin  haberine göre de ; Bordo-Mavililer, Manchester United forması giyen Axel Tuanzebe ve Leicester City oyuncusu Jannik Vertergaard için görüşmelerini sona getirdi. Trabzonspor, bu iki oyuncudan birisiyle stoper transferini tamamlamak istiyor.

Geçtiğimiz sezonu önce Aston Villa ardından Napoli’de kiralık olarak geçiren İngiliz stoper Tuanzebe, Manchester United kadrosunda kendisine yer bulamıyor.

Diğer taraftan geçtiğimiz sezon sadece 10 Premier Lig maçına çıkabilen Danimarkalı Vertergaard da, hem daha çok oynama fırsatı hem de Şampiyonlar Ligi şansı nedeniyle Trabzonspor’a sıcak bakıyor.

Trabzonspor, bu transferlerde satın alma opsiyonlu kiralama formulünü deneyecek.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!