DOLAR 32,5226 0.09%
EURO 34,9638 -0.18%
ALTIN 2.437,670,07
BITCOIN 20992900.28702%
Trabzon
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

KARADENİZ DALGA DALGA

KARADENİZ DALGA DALGA

ABONE OL
14 Ağustos 2022 06:54
KARADENİZ DALGA DALGA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 2. haftasında Giresunspor, evinde Galatasarayı 1-0 yendi

Konuk ekip Giresunsporun tek golü Borja’dan geldi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında sahasında Giresunspor ile karşı karşıya geldi.

Bu sezon taraftarının önündeki ilk resmi maçına çıkan sarı-kırmızılılar, karşılaşmada aradığı golü bulamazken, Giresunspor’dan Borja Sainz’in 77. dakikada attığı gole de engel olamadı ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Giresunspor, Süper Lig’de iki sezon üst üste İstanbul’da Galatasaray’ı mağlup etmeyi başardı. Karadeniz temsilcisi, geçen sezon yükseldiği Süper Lig’de deplasmanda sarı-kırmızılılarla yaptığı maçı 1-0 kazanmıştı. Yeşil-beyazlı ekip, bu sezon da rakibini dış sahada aynı skorla mağlup etti.

Maç sonrası Gireunspor Teknik Patronu Hakan Keleş’in açıklaması ise şöyle :ilk 10 dakika iyi bir baskı yedik çünkü atmosfer çok iyiydi. Bu baskıyı attattığımız zaman yavaş yavaş oyunun bize döneceğini biliyorduk, oyunun genelinde Galatasaray oyuna hakimdi ama biz de savunma olarak iyi şeyler yaptık. Çok fazla net pozisyonlar verdiğimizi düşünmüyorum. Hücumda ise iyi çıktık, yakaladığımız pozisyonlar var, daha önce de golü atabilirdik fakat 1-0 öne geçtik. Dediğim gibi bugün savunmada iyiydik, oyuncularım inanılmaz bir şekilde mücadele ettiler, bugün mücadele çok önemliydi. Yeni oynayan ve birbirleriyle ilk defa oynayan oyuncular var. Biz mütevazi bir kadroyla, az bütçeyle çok iş yapmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum, buraya kadar geldiler inanılmaz bir şekilde bize destek verdiler. Oyunculanmın emeğin sağlık, müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. Geçen haftayı mağlubiyetle kapatmıştık, bu hafta galip geldik, biraz telafi etmiş gibi olduk. Önümüzde Kasımpaşa maçı var, ona hazırlanacağız. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!