DOLAR 32,5301 0.11%
EURO 34,9763 -0.14%
ALTIN 2.439,060,13
BITCOIN 20932630.04568%
Trabzon
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

HEDEF VAR,RAKİP YOK

HEDEF VAR,RAKİP YOK

ABONE OL
16 Ağustos 2022 07:13
HEDEF VAR,RAKİP YOK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor’da gözler Şampiyonlar Ligi play off ilk maçında Kopenhag ile oynanacak karşılaşmaya çevrildi

Şampiyonlar Ligi grupları ile Trabzonspor’un arasında sadece Kopenhag var. Büyük eşleşmenin ilk ayağı Danimarka’da. Maç saat 22.00’de başlayacak. Bordo-mavililerde yeni transferler Bardhi ve Bartra da kafilede yer aldılar

Abdullah Avcı, takımın Danimarkalı oyuncularından Andreas Cornelius ile maçın oynanacağı Parken Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kopenhag takımına ilişkin bilgiler paylaşan Avcı, “Önemli bir kültüre, Avrupa ve Şampiyonlar Ligi kültürüne sahip bir takımla oynayacağız. 22 senedir aralıksız Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi gruplarını oynayan, çok önemli deneyime, geçmişe, tarihe sahip bir kulüple karşılaşacağız.Danimarka liginde 14 şampiyonluğu, 8 tane de kupası var. Uzun süre bundan evvelki hocalarıyla 4-4-2 dizilimiyle oynamışlardı. Son 1.5 senedir 4-3-3 formasyonuna geçtiler. Topa sahip olmayı öne çıkardılar. Genç, 24 yaş ortalaması olan bir takım. Yüksek şiddette baskı yapabiliyorlar. Duran topları kullanabiliyorlar ve etkili olabiliyorlar. Seyirci atmosferi son derece etkili.” ifadelerini kullandı.

Avcı, Kopenhag’ın güçlü ve güçsüz yönlerini analiz ettiklerini, bunun üzerine çalıştıklarını ve Trabzonspor’un uzun süreden sonra Şampiyonlar Ligi gruplarında olabilmesi için, hem Trabzon adına hem de Türkiye adına tüm hazırlıkları yapıklarını kaydetti.

“Üstüne koyarak gidiyoruz”
Trabzonspor’un başında 21 ayı geride bıraktığını aktaran Avcı, “Sürecimiz devamlı üstüne koyarak gidiyor. Bu sene lige başlarken de geçen senenin şampiyona olarak, Süper Kupa’yı alarak ve son 3 resmi karşılaşmasına gol yemeden giden ve özgüveni olan bir takımız. Avrupa’da oynanan her maçın zorlukları fazladır. Biz zihinsel ve fiziksel olarak buna her şekilde hazırız. Umarım ülke ve Trabzonspor futbolu adına, uzun aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nin müziğini tekrar Trabzon’da dinletmek adına bunu burada gerçekleştirmek istiyoruz.” diye konuştu.

Eski takımı Kopenhag’a karşı oynamanın özel olduğunu belirten Andreas Cornelius ise, “Kopenhag bu sene lige kötü başlangıç yaptı. İki maçı da kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak ancak kazanabiliriz.” dedi.

Trabzonsporun23 futbolcudan oluşan kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kaan Moradaoğlu, Taha Altıkardeş, Ahmetcan Kaplan, Vitor Hugo, Marc Bartra, Stefano Denswil, Jens Stryger Larsen, Evren Eren Elmalı, Emmanouil Siopis, Doğucan Haspolat, Kerem Şen, Dorukhan Toköz, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Yusuf Erdoğan, Trezeguet, Jean Evrard Kouassi, Djaniny Semedo, Emrehan Gedikli, Andreas Cornelius

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!