DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041723-2.3045%
Trabzon
15°

HAFİF YAĞMUR

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

HAKTAN YÖNETİM’DEN ÇOŞKULU AÇILIŞ

HAKTAN YÖNETİM’DEN ÇOŞKULU AÇILIŞ

ABONE OL
28 Ağustos 2022 09:53
HAKTAN YÖNETİM’DEN ÇOŞKULU AÇILIŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonda faaliyet gösteren yerel firmalarımızdan Haktan Yönetim yeni yerinde hizmetlerine devam ederken yeni hizmet binasının açılışı da bir çok Siyasetçi ,STK Başkanları,Spor camiasından isimler ve bir çok davetlinin katılımı ile yapıldı.

Yeni Hizmet Binasının Açılısında Kurdeleyi Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ,Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve Trabzon Sağlık İl Müdürü Hakan Usta birlikte yaptılar

Açılış sonrası mikrofonlarımıza konuşan Haktan Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Macit kuruluşun misyonunu müşteri memmuniyeti üzerine kurduklarını söyledi.

Selçuk Macit ;Haktan Yönetim  yerli-milli sermaye ile kuruldu. %100 Türk markası etiketine sahip şirketimizle, insanımıza istihdam sağlamanın ülkemizin ve şehrimizin ekonomisine sürekli olarak değer katmanın motivasyonu ile hizmet vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz de.

Sektöründe lider kuruluşlarından biri olan, günden güne büyümesini sürdüren ve oluşturduğu “Hizmet Mühendisliği” anlayışı ile artık Trabzonumuzun önemli bir değeri, bir markası haline gelen Haktan Yönetim önümüzdeki 10 yıllık hedefleri arasında ülkemizin önemli bir  markası olmak da var dedi.

Selçuk Macit sözlerine şöyle devam ederken öncelikli hedefimiz 100 de 100 müşteri memnuniyeti dedi Selçuk Macit konuşmasının devamında “yasal ilkelerden ve kaliteden asla ödün vermeden seçkin yönetici kadrosu ve eğitimli personeli ile sürekli değişim ve gelişim hedefleyerek müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bununla beraber ulusal ve uluslararası standart ve teknolojik gelişmeleri takip ederek yürüttüğümüz entegre hizmetleri her geçen gün bir adım ileri taşımak ve ülkemiz insanına istihdam sağlamaktır. dedi

Haktan Yönetimin yeni adresi Aydınlıkevler Mah. 614 Nolu Sokak Sarı Konaklar C Blok No:6/A Ortahisar TRABZON

İletişim için ise ( 0462 ) 300 39 39 telefondan yada info@haktanyonetim.com kurumsal mail adresinden ulaşabiliyorsunuz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!