DOLAR 32,5021 -0.03%
EURO 34,8502 -0.5%
ALTIN 2.441,790,24
BITCOIN 2077626-1.13476%
Trabzon
16°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

BAKAN MEHMET MUŞ TRABZONA GELİYOR …

BAKAN MEHMET MUŞ TRABZONA GELİYOR …

ABONE OL
28 Eylül 2022 10:12
BAKAN MEHMET MUŞ TRABZONA GELİYOR …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret Bakanı  Dr. Mehmet MUŞ ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı  Mustafa GÜLTEPE’nin  Trabzon’da gerçekleştirilecek “Türkiye İhracat Rakamlarını Açıklama Töreni” ne katılacakları ve Türkiyenin 9 aylık ihracaat rakamları burada açıklayacaklarını DKİB tarafından açıklandı

DKİP ten Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Ahmet Hamdi Gürdoğanın yaptığı yazılı açıklama şöyle ;

TİCARET BAKANIMIZ SAYIN MEHMET MUŞ, TÜRKİYE İHRACAT SEFERBERLİĞİ ZİRVESİ VE İHRACAT RAKAMLARI AÇIKLANMASI ETKİNLİĞİ İÇİN TRABZON’A GELİYOR

 TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI TRABZON’DA AÇIKLANACAK

İHRACAT RAKAMLARI TRABZON’DAN DUYURULACAK

Türkiye’nin 9 aylık ihracat rakamları 4 Ekim 2022Salı günü Ticaret Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muş ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Gültepe’nin katılımıyla Trabzon’da açıklanacak.

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen, Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi’nin Trabzon ayağının da gerçekleştirileceği etkinlikte Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun açılış konuşmalarını takiben Bakan Muş ihracatçı firmaların sorularını cevaplayacak.

Programın devamında düzenlenecek “İhracat Vizyonu ve Yeni Fırsatlar” konulu panele Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürdoğan panelist olarak katılım sağlayacak.Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ve İhracatı Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Kasım Akdeniz’in katılım sağlayacağı ikinci panelde ise “Türkiye’nin Potansiyeli ve İhracatın Finansmanı” konuşulacak.

Ramada Plaza Hotel’de 4 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek program 10:00’da başlayıp, saat 15:00 tamamlanacak ve hemen akabinde aynı yerde Türkiye geneli 9 aylık ihracat rakamlarının açıklanması basın toplantısı gerçekleştirilecektir.

Tüm ihracatçı firmalarımızı bu etkinliklere davet ediyor, etkinliğin tüm ihracat camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

 

Ahmet Hamdi Gürdoğan

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği

Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!