DOLAR 32,5572 0.21%
EURO 34,9756 -0.01%
ALTIN 2.457,470,89
BITCOIN 20921281.41652%
Trabzon
24°

AÇIK

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

BÜYÜK DÜELLO…

BÜYÜK DÜELLO…

ABONE OL
15 Ekim 2022 11:39
BÜYÜK DÜELLO…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 10. Haftasında Türk Futbolun iki devi karşı karşıya gelecek Ebedi Dost Ezeli rakip Trabzonspor ve Beşiktaş İstanbulda  dev bir maça çıkacaklar. Dervide Beşiktaş, evinde Son Şampiyon Trabzonspor’u ağırlayacak.

Bordo Mavililer Perşembe akşamı kendi evinde oynadığı  UEFA Avrupa Ligi’ndeki kırılma maçında Monaco’yu resmen sahadan silerek 4-0 gibi muhteşem bir skorla devirdi, ve grubunda ilk 2 iddiasını arttırırken şimdiki hedef İstambulda  Kartalı avlamak .

Monaco maçı sonrasında Oyuncularını tebrik eden teknik direktör Abdullah Avcı, “İlk hedef Beşiktaş derbisi. O maçı kazanacağımızdan şüphem yok. Size güveniyorum. İşi sıkı tutarak, devam edeceğiz.” Dediği öğrenilirken oyuncularınada hakemin bitiş düdüğü ile artık Beşiktaş maçı mesaisinin de başladığını söylemiş oldu

.Bordo Mavililerin Teknik Patronu Abdullah Avcı göreve geldiği günden beri  oynattığı pas oyunun dışında Monaco karşısında, farklı bir oyun taktiği ile takımını sahaya sürmüş ve alışılmışın dışında  ön alanda baskı, hızlı hücum ve bol şut atan ve bunun sonucunu da farklı bir galibiyete imza atan Bordo Mavililerin İstanbulda Beşiktaş maçındada aynı taktikle oynaması beklenirken bazı mevkilerde oyuncu değişiklikleride olacağı öğrenildi Hüseyin Türkmen’in sakatlanması nedeniyle Abdullah Avcının sağ bekte yeniden Larsen’e forma vermesi beklenirken  Avrupa kupası maçında  kart cezalısı olduğu için oynamayan Maxi Gomez de Beşiktaş maçında yeniden formasını alacak Ancak bu değişiklikler sonrası üçüncü yerli konusunda sıkıntı yaşayabilecek olan Teknik Patron Abdullah Avcı Uğrurcan ve Erenin yanı sıra  3. Yerli oyuncu olarak Ömür veya Yusuf Yazıcı’ya ilk onbirde görev verebilir.

Beşiktaşta ise teknik direktör Valerien Ismael, oyuncularını bu karşılaşmaya özel olarak hazırlıyor.

Hafta boyunca ilk 11 için hem farklı oyuncu hem de farklı formasyon denemeleri yapan Ismael, bazı konularda kesin kararını bugün verecek olsa da hücum bölgesi için planını şimdiden yaptı.

Giresunspor galibiyetiyle birlikte ligde 3 maç sonra kazanmaları ve Demirspor ile Konyaspor ’la beraber ligin zirvesinde yer almalarının ardından oluşan olumlu havayı sürdürmek isteyen Fransız hoca, en iyi üçlüsünü sahaya sürecek.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde Monaco’yla maç oynaması sebebiyle yarınki müsabakaya tam olarak dinlenemeden gelecek olmasını öngören Ismael, 42 bin kişinin önünde enerjik ve etkin bir görüntüyle maça başlamayı planlıyor.

Bu doğrultuda son 2 haftadır golü unutan Wout Wghorst’u ön bölgenin kilit ismi olarak görevlendirecek olan Valerien Ismael, sakatlıktan kurtulan ve yüzde 100 hazır halde bulunan Kevin N’Koudou ile Rachid Ghezzal‘ı da önemli karşılaşmada birlikte görevlendirecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!