DOLAR 32,5820 0.29%
EURO 35,0177 0.12%
ALTIN 2.460,981,03
BITCOIN 21011851.20339%
Trabzon
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

ÜMİT ÖZDAĞDAN SEDAT PEKER HAMLESİ…

ÜMİT ÖZDAĞDAN SEDAT PEKER HAMLESİ…

ABONE OL
27 Ekim 2022 08:09
ÜMİT ÖZDAĞDAN SEDAT PEKER HAMLESİ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Zafer Partisi Genel Başkanı, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Amasya’da Taşova ilçesinin Çambükü köyünde OSB kurulmasına karşı olan vatandaşların davet etmesi üzerine buraya gittiğini belirtti.
Zafer Partisi lideri Özdağ, OSB’nin daha verimsiz bir arazide yapılması isteğine kendisinin de destek olduğunu ve konunun mahkemeye intikal ettiğini dile getirerek mahkeme devam ederken 20 Ekim sabahı jandarmanın köyü basıp ekili alanı ve ağaçları tahrip ettiğini öne sürdü.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in bazı yolsuzluk iddialarında bulunduğunu ifade eden Özdağ, dün BAE Büyükelçiliğine resmi mektup yazarak Zafer Partisi Genel Başkanı ve milletvekili olarak BAE’yi ziyaret etmek ve Peker ile görüşmek istediğini bildirdiğini açıkladı.

Genel Başkan Ümit Özdağ , Sedat Peker Türkiye’ye geri dönmeden önce kendisi ile Birleşik Arap Emirliklerinde görüşmeyi, kendisi ve ailesinin mevcut durumunu yerinde görmeyi arzu ediyorum. Bu amaçla dün Birleşik Arap Emirliği Büyükelçisi’ne bir resmi mektup yazarak, Zafer Partisi Genel Başkanı ve milletvekili olarak ülkesini ziyaret etmek istediğimi bildirdim. Bu ziyaret sırasında Sedat Peker ile görüşeceğimi ifade ettim.

Özdağ, bir gazetecinin sorusu üzerine Büyükelçilikten cevap beklediğini, ayrıca Sedat Peker ile de görüştüğünü söyledi.

Ziyarete gideceklerin güvenliğinin nasıl sağlanacağı sorusuna Özdağ, “Onu da biz düşünelim.” karşılığını verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!