DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044112-2.44889%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

16:39

İKİNDİYE KALAN SÜRE

GÜNEŞ AÇTI,KARTAL UÇUŞA GEÇTİ…

GÜNEŞ AÇTI,KARTAL UÇUŞA GEÇTİ…

ABONE OL
28 Ocak 2023 08:06
GÜNEŞ AÇTI,KARTAL UÇUŞA GEÇTİ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş Teknik Patron Şenol Güneş yönetiminde sahasında çıktığı  Alanyaspor’u 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkardı şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 20. (P) ve 50. dakikalarda Cenk Tosun ile 59. dakikada Dele Alli kaydetti. 

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kaleci Mert Günok  şampiyonuk yolunda herkese çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.

“Şenol Hoca geldi ve takımda taşlar yerine oturmaya başladıktan sonra takımın oyunu bir şeylerin göstergesiydi. Taraftarımız bize çok büyük destek verdi. Arkamızda olduklarını hissettirdiler. Dele Alli’nin golüne ve iyi oynamasına çok sevindim. Şampiyonluk yolunda herkese çok ihtiyacımız var.Taraftarlar, istekli olduğumuzu görünce, şampiyonluğa inançları artıyor. Biz iyi yoldayız. Coşkulu ve iyi oyunumuzu sürdürürsek, şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Devre arasında da güzel konuşmalar oldu. Herkes ne kadar inançlı olduğunu gösterdi.” dedi

Teknik Patron Şenol Güneş ise maç sonu yaptığı açıklamada “Taraftarın oyuncuyla, kulüple ve camiayla bütünleşmesi önemli. Zor bir dönemden geçiyoruz. Geriden geliyoruz. Taraftarın bu maça sayısal ve coşku olarak katılması çok güzeldi. Buradan mahcup olarak çıkmak istemiyorduk. Oyuncularımız o coşkuyla oynadılar. Oyundan sonra da taraftarın o coşkuyu paylaşması doğal tabii. Daha öncede söyledim bizim öne çıkacağımız bir durum yok oyuncu sahnede, taraftar sahnede. Biz bir görev aldık, görev veriyoruz. Tabii işin içerisinde sorumluluklarımız var. Oyuncular çok emek verdiler. Rakibimiz iyi ve çok koşan bir takım. Aynı zamanda topa sahip olma yüzdesi ortalama yüzde 57 olan bir takım. Heyecanlı bir maç oldu izleyenler için. Futbol adına güzel şeyler de vardı, hatalar da vardı. Hak ettiğimiz bir maç oldu. Bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarımızın muhteşem ilgisine ve sevgisine teşekkür ediyorum. Özellikle bu zor günlerde yönetimimiz hep bizim yanımızda oldu. Fiziksel olarak durumumuzun iyiye gittiğini düşünüyorum. Hem oyuncuların hem de camianın kazanmaya ihtiyacı vardı, kazanmaya dönük düşündük.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!