DOLAR 32,5515 0.19%
EURO 34,9549 -0.07%
ALTIN 2.450,980,62
BITCOIN 20996910.21179%
Trabzon
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

AKYAZIDA TEK YÜREK OLALIM …

AKYAZIDA TEK YÜREK OLALIM …

ABONE OL
16 Şubat 2023 12:03
AKYAZIDA TEK YÜREK OLALIM …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüzyılın felaketinin yaşandığı ülkemizde UEFA kendi kriterlerine göre Trabzonsporun maçını ertelemedi ve bu akşam oynanmasına karar verilmişti

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Bordo Mavililer , evinde Basel’i ağırlıyor. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde saat 20.45’de başlayacak karşılaşmayı Litvanya’dan Donatas Rumsas yönetecek. Rumsas’ın yardımcılıklarını Dovydas Suziedelis ve Vytenis Kazlauskas yapacak.

Bordo Mavili takımın Başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamayla  karşılaşmaya tüm Süper Lig kulüpleri başkanlarını davet etti. Ayrıca, tüm takım taraftarları da karşılaşmayı tribünlerden izleyebilecek ve futbol dünyası Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde tek yürek olacak.

Kentte bulunan depremzedelerden karşılaşmayı izlemek isteyenler, kulüp tarafından localarda misafir edilecek.

Trabzonspor Kulübü, karşılaşmanın bilet gelirlerini depremzedelere bağışlayacak.

Karşılaşma öncesi 38 bin 400 bilet satışa sunulurken biletlerin büyük bölümü tükendi. Hatıra bilet satışı da devam ediyor.

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmada protokol tribününde karşılaşmayı izleyecek olanlar ücret ödeyecek. AFAD’a yapılacak 1500 lira tutarındaki bağış dekontu ile protokol tribüne geleceklere bilet tanımlanacak.

Basın mensupları da en az 100 lira ödeme karşılığında karşılaşmayı takip edecek.

Maç sırada güvenliği sağlayacak güvenlik elemanlarıda aldıkları kararla bu karşılaşmadan alacakları ücreti depremzedelere bağışladılar

Traftarlar grupları ise aldıkları kararla beste içeren tezahürat yapmayacaklar Depremde etkilenen 10 ilin plaka kodu olan dakikalarda tribünler hep bir ağızdan o ilin ismi ile birlikte “Burada” diye bağıracak. Ayrıca ilk depremin gerçekleştiği saat olan 04.17’ye atıfta bulunacak olan taraftarlar maçın 4.17. dakikasında “Türkiye üşüme, Trabzon seninle” diye tezahürat yapacak

İşte zorlu mücadelenin muhtemel ilk 11’leri…

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Gbamin, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Gomez

BASEL: Hitz, Lang, Nuhu, Pelmard, Calafiori, Diouf, Frei, Amdouni, Zeqiri, Ndoye, Ramos

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!