DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20633871.01688%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

BEKLENEN OLDU ….

BEKLENEN OLDU ….

ABONE OL
5 Nisan 2023 08:20
BEKLENEN OLDU ….
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknik Direktörü Orhan Ak, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda oynanan ve kaybedilen  MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Ak, ikinci yarıda yediğimiz golden sonra düzenimizin bozulduğunu belirterek, “Sezonun en önemli finaline çıktık. İki gündür çok yoğun mental ve teorik antrenmanlarla maça hazırlandık. Özellikle ilk 45 dakika istediğimiz gibi bitti diyebilirim. Çünkü takım savunmasını çok iyi yaptık ve golü bulduk ama ikinci yarı yine sezonun klasik özeti oldu diyebilirim. 1 gol bizim tamamen düzenimizi bozdu, arkasından çok bireysel bariz hatalar sonrasında 2 ve 3’üncü gol. Seyircinin de devreye girmesiyle MKE Ankaragücü çok haklı bir galibiyet aldı. O yüzden MKE Ankaragücü ve Tolunay Kafkas hoca ile ekibini tebrik etmek lazım” dedi.

Teknik Direktör Orhan Ak , karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte oyuncularla  vedalaşıp yönetimede istifa ettiğimi bildirdim Oyuncularla vedalaştım. Kalırken de açıkçası çok gönlüm sinerek kalmadım burada. 3 hafta, 3 maç oldu. Çünkü Abdullah hoca istifa ettiği zaman başkana da söyledim, hocamıza da söylemiştim, “Beraber geldik beraber gideriz” diye, daha önce bunu basına da söylemiştim. Ama burada iki buçuk senede bir aile olduğumuz için, rica ettiler burada bir aile gibi olduğumuz için, daha uzun süreli de teklif ettiler ama buranın sürdürülebilir olmadığını ve haftalık olması gerektiğini söyledim. Bana çok inandılar, içlerinden biri olarak ben de oyunculara yardımcı olmak istedim. Kulübün maddi dönemsel durumları vardı, ben de elimden geldiği kadar bu görevden kaçmak istemedim, mesleki olarak ne yaşarsam yaşayayım. Zor olacağını biliyordum ama bu güven, Trabzonspor’u aile gibi görmemiz, iki buçuk senedir yaşadıklarımız… Çünkü Trabzonspor bize maddi ve manevi çok şeyler kazandırdı. Gelinen noktada özellikle mental olarak o sorunu çözemedik. O yüzden içeride benim bile kalmamın doğru olmayacağını düşündüğüm için oyuncularımıza  söyleyecek bir şeyim yok.  çünkü dolu tarafına baktığınızda 2.5 senedir bize çok şey kazandırdılar. Bazen dönemsel büyük camialarda, takımlarda, ekiplerde bunlar olur. Başarıyı yakalasanız bile inişler, dibe vurmalar olacaktır. Ama Trabzonspor burada hem taraftarıyla hem camiasıyla hem yeni yönetimiyle, başkanıyla özellikle Başkan Ertuğrul Doğan, ondaki o vizyon ve enerji tekrar Trabzonspor’u ayağa kaldıracaktır. Öncelikle ona borç bilirim, buraya gelirken bize vesile oldu.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!