DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055358-0.95616%
Trabzon
18°

AÇIK

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

YA GÜNEŞ AÇACAK,YA ASLAN KÜKREYECEK

YA GÜNEŞ AÇACAK,YA ASLAN KÜKREYECEK

ABONE OL
30 Nisan 2023 06:41
YA GÜNEŞ AÇACAK,YA ASLAN KÜKREYECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’de heyecan Beşiktaş – Galatasaray maçı ile devam edecek. 32. hafta maçı öncesinde heyecan dorukta.  Ali Şansalan’ın düdük çalacağı maçta Galatasaray’da eksik bulunmazken, Beşiktaş’ta Dele Alli, Rachid Ghezzal, Tayyip Talha Sanuç oynayamayacak. Onur Bulut ise belirsiz. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Beşiktaş – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Şampiyonluk yarışının kalbi bu pazar Vodafone Park’ta atacak. Pazar akşamı saat 19.00’da başlayacak dev derbide Beşiktaş evinde lider Galatasaray’ı ağırlayacak. 100’e yakın ülkede 4K canlı yayınlanacak bu kritik maçla ilgili tüm detaylar, gün boyu canlı yayınlarla beIN SPORTS’ta olacak.

Süper Lig’de Galatasaray’ı konuk edecek Beşiktaş’ta Şenol Güneş, daha önce Okan Buruk’a rakip olduğu maçlarda sadece bir yenilgi gördü.

İki teknik adam, daha önce resmi maçlarda 8 kez birbirlerine rakip oldu.

Oynanan maçların 6’sını Şenol Güneş’in, birini ise Okan Buruk’un takımları kazandı; bir karşılaşma berabere sona erdi

Teknik direktör Şenol Güneş, Kartal’ın ön hücum üçlüsü; Nathan Redmond, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar’dan yaklaşık 42 bin taraftarın da itici gücüyle birlikte büyük baskıyla maça başlayıp ilk 15 dakika içinde gol bulmasını istiyor.

Galatasaray teknik Direktörü Okan Buruk ise moralli ve lider geldikleri Vodafon Parktan galibiyei almış ve liderlik yolunda büyük bir engeli aşarak evlerine dönmek istediklerini söyledi

MUHTEMEL ONBİRLER

Beşiktaş muhtemel 11; Mert Günok – Rosier (Onur), Saiss, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih Uçan, Redmond, Gedson, Cenk Tosun, Aboubakar

Galatasaray muhtemel 11: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe (Dubois), Torreira, Oliveira, Rashica (Barış), Mertens, Kerem, Icardi

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!