DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049607-1.30137%
Trabzon
15°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

SEYİR TERASI DOLDU TAŞTI

SEYİR TERASI DOLDU TAŞTI

ABONE OL
3 Temmuz 2023 22:45
SEYİR TERASI DOLDU TAŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıldığı günden beri hem Trabzonluların, hem de yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu, Kurban Bayramı tatilinde de en çok rağbet gören noktalardan biri oldu.

Boztepe Seyir Terası bayram tatilinin vazgeçilmezi oldu!

Açıldığı günden beri hem Trabzonluların, hem de yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu, Kurban Bayramı tatilinde de en çok rağbet gören  noktalardan biri oldu.

Özellikle şehir dışından gelen ziyaretçiler ve turistler gün içi ve akşam saatlerinde Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu’na akın ediyor.

23 Nisan’da hizmete açılan Seyir Terası’nı bugüne kadar 600.847 ziyaretçinin gezdiği açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde resim sergisi ve ilkokul öğrencilerine yönelik spor etkinliklerine ev sahipliği yapan Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu, kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra bir çok etkinliklerin de vazgeçilmez mekânlarından biri olmaya aday.

Yerli ve yabancı turistler projeyle ilgili beğenilerini ve hayranlıklarını dile getirerek, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ettiler.

“GÜN BATIMINI SEYREDİYORLAR”

Projeyle birlikte Boztepe’nin daha güzel ve muhteşem bir hale geldiğini aktaran ziyaretçiler, “Özellikle akşam saatlerinde burası çok güzel oluyor. Deniz manzarası şehrin manzarasıyla birleşince gerçekten de muhteşem manzaralar ortaya çıkıyor. Gün batımında manzaranın seyrine doyum olmuyor. Diğer yandan akşamları da çok ferah bir alan oluyor. Yaz sıcağından bunalan insanlar için mükemmel bir gezinti ve dinlenme alanı…” dedi.

“BOZTEPE’YE UĞRAMADAN GİTMİYORLAR”

Vatandaşların projeyle ilgili beğenilerini iletmesinden son derece memnuniyet duyduğunu ve mutlu olduğunu belirten Genç, “Trabzon’a gelen ziyaretçiler ve turistler artık Boztepe’ye uğramadan gitmiyor. Artık Boztepe, şehrimizde mutlaka gidilmesi, ziyaret edilmesi gereken, vazgeçilmez noktalardan biri oldu. Yerli ve yabancı turistlerin hem de hemşehrilerimizin yoğun ilgisi bunu gösteriyor. Burayı ziyaret eden, gezen herkes projemizle alakalı memnuniyetlerini ve hayranlıklarını ifade etti. Bundan gayet tabi mutlu oluyoruz. Bu nitelikte yeni projeleri hayata geçirmek için de bu durum bizim için teşvik edici oluyor. Demek ki, şehrimizin bu nitelikte projelere, yaşam alanlarına ihtiyacı varmış. Öyle görülüyor ki, burası yaz sezonunun en cazip alanlarından biri olacak.” diye konuştu.

Tüm yüzeylerin ahşap kaplama ve bir cam teras, iki adet kafeterya ile bir ahşap terasın yer aldığı Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu, Kızlar Manastırı’ndan başlayan ve doğu yönüne doğru uzanan yaklaşık 900 metre uzunluğunda.  Proje içindeki teras, kafeterya, kamelya, salıncak ve ahşap döşemeli oturma alanları vatandaşların en çok rağbet ettiği üniteler arasında yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!