DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20673000.75148%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

SARIGÜL: SİZİN HİÇ Mİ KABAHATİNİZ YOK ?

SARIGÜL: SİZİN HİÇ Mİ KABAHATİNİZ YOK ?

ABONE OL
3 Ağustos 2023 10:57
SARIGÜL: SİZİN HİÇ Mİ KABAHATİNİZ YOK ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, katıldığı bir programda CHP içindeki değişim tartışmalarına tepki gösterdi. Sarıgül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştirilerde bulunarak, sadece İstanbul’da siyaset yapmanın yeterli olmadığını belirtti. Ayrıca, CHP’nin güçlü olduğu bölgeler dışında da görev yapmanın önemine vurgu yaptı.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, katıldığı bir programda CHP içindeki “değişim” tartışmalarına tepki gösterdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Sarıgül, değişim fitilini yakan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik “Siz Batman’da, Yozgat’ta, Nevşehir’de, Rize’de kaç kere görev yaptınız? Sadece CHP’nin güçlü olduğu İstanbul’da siyaset yapmakla siyaset olmuyor. Gel bakalım aslan parçası, Erzincan’a gel de bir selam ver bakalım nasıl oluyor bu işler? Bulunduğun makamlarda, koltuklarda konuşmak kolay.” ifadelerini kullandı.

“SİZİN HİÇ Mİ KABAHATİNİZ YOK?”

Sarıgül gündem yaratan konuşmasında şunları söyledi: “Bugün değişim isteyen güzel kardeşlerim, aslan parçaları, yiğitler siz zaten o işin başındaydınız. Benim gibi sadece Erzincan’a mahkum olmadınız. Genel başkanımız her türlü önünüzü açtı, siz zaten bu çalışmaları yaptınız. Orada bir kayıp varsa, kaybın baş sorumlusu sizsiniz kardeşim. Başarı ‘lider-kadro-proje’den geçiyor. Lider çalışıyor, liderin kadrosu olarak siz ne yaptınız? Bu çalışmalarda hiç mi kabahatiniz yok?

“OTURDUĞUN KOLTUKTA KONUŞMAK KOLAY”

Siz Batman’da, Silopi’de, Yozgat’ta, Nevşehir’de, Rize’de, Trabzon’da kaç kere görev yaptınız, oralara gittiniz? Bu soruları kendinize sorun. Sadece CHP’nin güçlü olduğu İstanbul’da siyaset yapmakla siyaset olmuyor. Gel bakalım aslan parçası, Erzincan’a gel de bir selam ver bakalım nasıl oluyor bu işler? Bulunduğun makamlarda, koltuklarda konuşmak kolay.”

Kaynak:Sondakika 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!