DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20724571.26967%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

VALİ USTAOĞLU VEDA ETTİ

VALİ USTAOĞLU VEDA ETTİ

ABONE OL
16 Ağustos 2023 17:15
VALİ USTAOĞLU VEDA ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Valilik önünde düzenlenen törenle Trabzona veda ederek yeni görev yapacağı Balıkesire gitti

Vali Ustaoğlu, eşi Şenay Ustaoğlu ile katıldığı törende katılanlarla tek tek görüşerek helalleşti. Törenin ardından kentten ayrılan Ustaoğlu, sosyal medya hesabından “Elveda Trabzon, Allah’a emanet olun.” paylaşımı yaptı.

Vali Ustaoğlu yayınladığı veda mesajı da şöyle ;

Saygıdeğer Trabzonlu Hemşehrilerim,

​06 Kasım 2018 tarihinde başladığım Trabzon Valiliği görevimden, 10 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nde Balıkesir Valisi olarak atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

​Öncelikle tüm Trabzonlu kardeşlerimden helallik ve dua diliyorum.

​Büyük Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet Han’ın fethettiği, Yavuz Sultan Selim’in yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu ve çocukluğunun geçtiği; tarih, kültür ve medeniyetin harmanlandığı ve Doğu Karadeniz’in merkezi, ülkemizin en önemli şehirlerinden biri konumunda bulunan Trabzon’umuza ve Trabzonlu hemşehrilerime hizmet etmiş olmanın onurunu yaşamaktayım.

​Bu vesileyle, onurlu ve şerefli olduğu kadar büyük sorumluluklar ve zorlukları bünyesinde barındırdığının idrakinde olduğumuz bu makamlara bizleri layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizleri adaletten, haktan ve hakikatten ayırmasın ve bizlere güvenen devlet büyüklerimize ve milletimize karşı bizleri mahcup etmesin.

​Kıymetli Trabzonlu Kardeşlerim;

​Trabzon Valisi olarak görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve onurunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım.Beş yıllık görev sürem boyunca hakkaniyet, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerini etkin bir şekilde işletmeye, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın vatandaşımıza sevgi ve saygıya dayalı bir anlayışla etkin ve kaliteli bir hizmet sunması için gerekli şartları ve ortamı oluşturmaya, hizmet anlayışının odağına insan ve insanın onur ve haysiyetini oturtmaya, toplumun tüm kesimlerini kucaklamaya çalıştım. Kahraman şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere yetimlere, öksüzlere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletimizin vefa, şefkat ve merhamet yüzünü net ve somut bir şekilde göstermenin gayret ve çabası içinde oldum.

​İlk günden itibaren bizleri bağrına basan,bizlere gönüllerini açan ve hizmetkârları olma mutluluğunu yaşatan, her türlü hizmetin en iyisine ve en güzeline layık;Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı zaman “ Bana kalp gücü veren vatandaşlarımın ilk sırasında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım” dediği Trabzonlu hemşehrilerime,görev sürem boyunca beraber çalıştığımız bakanlarımıza,milletvekillerimize,birlikte çalışmaktan gurur duyduğum  başta kaymakamlarımız,belediye başkanlarımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma,meslek kuruluşlarımızın ve basınımızın çok değerli temsilcilerine, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin emaneti olan ailelerine, sivil toplum kuruluşlarının değerli mensuplarına, sevgili muhtarlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize arz-ı veda ediyor, her yönüyle seçkin ve özel bir yere sahip Trabzon’umuzda görev yapmış olmanın onuruyla tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

İsmail USTAOĞLU
Trabzon Valisi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!