DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20741080.77542%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

ÇİĞ SÜT’TE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

ÇİĞ SÜT’TE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

ABONE OL
14 Eylül 2023 10:28
ÇİĞ SÜT’TE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Süt Konseyi’nin 7 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirdiği 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında Konsey organlarında görev alacak yeni isimler belirlendi.

Teşekkül eden yeni Yönetim Kurulu, Genel Kurul sonrasında ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Hamit CAN, Ulusal Süt Konseyi’nin yeni dönemi için Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken, Cihat ŞİMŞEK Başkanvekili ve Hamdi Melik AYTEKİN Muhasip üye olarak belirlendi.

Ulusal Süt Konseyi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında yapılan seçimde yeni dönem Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri belirlendi.

Genel Kurul toplantısı sırasında Konseyin alt grupları olan Üretici Alt Grubu, Sanayici Alt Grubu, Kamu Alt Grubu ve Araştırma Kurumları Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Alt Grubu, her bir grup kendi içinde 3 Yönetim ve 1 Denetleme Kurulu Üyesini oylayarak 12 Yönetim Kurulu ve 4 Denetleme Kurulu Üyesi belirledi.

Genel Kurul Toplantısında yapılan oylama sonucunda Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş. temsilcisi Abdülhamit CAN, Ak Gıda Sanayi, Ticaret A.Ş. Temsilcisi Recep ATEŞ ve Pınar Süt Mam. San. A.Ş. temsilcisi Serdar TÜRKMEN Sanayici Alt Grubundan Yönetim Kurulu Üyesi seçilirken; Balıkesir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat ŞİMŞEK, Gönen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hamdi Melik AYTEKİN ve Konya Karapınar Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet TARTAN Üretici Alt Grubundan Yönetim Kurulunda görev alan isimler oldu.

Bakanlıktan Genel Müdür Yardımcılığı Düzeyinde Temsiliyet

Kamu Alt Grubunda Tarım ve Orman Bakanlığı temsilcisi Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Emre GÜRÇAY, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Süt İşleri Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Seydahmet ÖZKAN ve Hazine ve Maliye Bakanlığı temsilcisi Çağlar KAYA Konsey yönetiminde görev alan Kamu temsilcileri oldu. Araştırma Kurumları Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Alt Grubundan Namık Kemal Üniversitesi temsilcisi Prof. Dr. Muhittin ÖZDER, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa temsilcisi Prof. Dr. Alper YILMAZ ve Manisa Celal Bayar Üniversitesinden Dr. Aslı AKPINAR Konsey Yönetimine seçilen diğer isimler oldu.

 

Dört Kişilik Denetleme Kurulu

Genel Kurulda yapılan seçimde Üretici Alt Grubundan Ulvi Murat TUNCA, Sanayici Alt Grubundan Hakan BAŞER, Kamu Alt Grubundan Öner ÖZBEY ve Araştırma Kurumları Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Alt Grubundan Dr. Cemal Polat Denetleme Kurulunda görev alacak isimler oldu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!